4.2. Masi Saurén, Anna Tyutyunyuk & LIndy hop

Helsingin tanssikurssit jatkaa Masin ja Annan kanssa myös kevätkaudella ja ensimmäinen kurssikerta on Puotilan-Marjaniemen työväentalolla, Rusthollarinkuja 3,  sunnuntaina 4. helmikuuta. 

Sunnuntai-iltana Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk selvittävät sinulle perusteellisesti miten lindy hoppia tanssitaan.

Kurssilla käymme ensiksi (viime syksyn) peruskuviot läpi ja sen jälkeen lisäämme niihin lisää mausteita. Kiinnitämme huomita myös Vientiin ja seurantaan. Masin ja Annan tyyli on nimenomaan maustamista peruskuvioitten päälle.

Masi ja Anna ovat tällä hetkellä Boogie Woogien Maailman top10 ranking listalla ja Masi on kolminkertainen LindyHop Suomenmestari.

About puolivälissä pidämme 10 minsan tauon. Silloin tarjoamme kaffet sun teet kera pientä purtavaa. Jääkaappi on 'kahvilakeittiössämme' käytössäsi, joten voit tauon aikana syödä myös omia eväitä.

Opetus maksaa 20 euroa - tai kympin jos olet opiuskelija tai työtön. Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisellä. ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi kurssille tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa helsingintanssikurssit@gmail.com. Tää ilmoitus tulee vähän myöhään ja siksi olis toivottavaa että ilmoittautuisit nopeanpuoleisesti ellei välittömästi, niin saadaan toi paritasapainohommeli ruotuun, kiitos!

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin suuntaan, koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Nähdään Puotilan parketilla!

-Masi, Anna ja Markku-