6.8. The Fundamentals of Lindy hop + bileet

Helsingin tanssikurssit järjestää sunnuntaina 6.8. Puotilan työväentalolla, Rusthollarinkuja 3, kurssikokonaisuuden jossa Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk perusteellisesti selvittävät miten lindy hoppia tanssitaan.

Aluksi käymme peruskuviot läpi ja sen jälkeen lisäämme niihin lisää mausteita. Kiinnitämme huomita myös Vientiin ja seurantaan. Masin ja Annan tyyli on nimenomaan maustamista peruskuvioitten päälle.

MAsi ja Anna ovat tällä hetkellä Boogie Woogien Maailman top10 ranking listalla ja Masi on kolminkertainen LindyHop Suomenmestari.

Ensimmäinen osio on 15:30-17:00 jonka jälkeen pidämme vartin tauon. Silloin tarjoamme kaffet sun teet kera pientä purtavaa. Jääkaappi on 'kahvilakeittiössämme' käytössäsi, joten voit tauon aikana tai kurssin jälkeen syödä myös omia eväitä.

Toinen osio ajoittuu 17:15-18:45 ja suhtkoht sen jälkeen, viimeistään 19:00 alkavat kaikille ilmaiset lindypainoitteiset bileet JONKA LINKKI TULEE TÄHÄN KUNHAN SE VIIKONLOPUN AIKANA ON SAATU TEHTYÄ.

Tämä kokonaisuus maksaa sinulle 25 € ja maksu suoritetaan paikan päällä joko käteisenä tai Smartumin seteleillä. Yksittäisen osion hinta on 15 €. Opiskelijoille ja työttömille hinta on vastaavasti 15/10 euroa - ilmoitus alennusoikeudesta riittää.

Kursseilla noudatamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, eli toki pari saa halutessaan kaksinkin tanssia.

Tasaparisuuden takia meillä on käytössä sähköposti-ilmoittautuminen helsingintanssikurssit@gmail.com. Helsingin tanssikursseilla on paritakuu ja varmistamme tasaparisuuden tällä ilmoittautumiskäytännöllä (jolloin myös fb:n ulkopuoliset ovat mukana), siksi ilmoittautuinen on kaikille pakollinen.

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupunkiin Puotilan puolelta. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tavatan parketilla!

-Masi, Anna ja Markku-