10. & 24.3. Masi Saurén, Anna Tyutyunyuk & LIndy hop Käpylässä

Helsingin tanssikurssit jatkaa Masin ja Annan kanssa myös kevätkaudella ja loput kurssimme pidämme Stadin ammattiopistolla Käpylässä - http://www.helsingintanssikurssit.fi/413401455.

Lauantai-iltaisin klo 18-21 Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk selvittävät sinulle perusteellisesti miten lindy hoppia tanssitaan.

Kurssilla käymme ensiksi (viime syksyn) peruskuviot läpi ja sen jälkeen lisäämme niihin lisää mausteita. Kiinnitämme huomita myös Vientiin ja seurantaan. Masin ja Annan tyyli on nimenomaan maustamista peruskuvioitten päälle.

Masi ja Anna ovat tällä hetkellä Boogie Woogien Maailman top10 ranking listalla ja Masi on kolminkertainen LindyHop Suomenmestari.

About puolivälissä pidämme 10 minsan tauon. Silloin tarjoamme kaffet sun teet kera pientä purtavaa. Jääkaappi on 'kahvilakeittiössämme' käytössäsi, joten voit tauon aikana syödä myös omia eväitä.

Opetus maksaa 25 euroa - tai 15 egeä jos olet opiskelija tai työtön. Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisellä. ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi kurssille tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa helsingintanssikurssit@gmail.com. Tää ilmoitus tulee vähän myöhään ja siksi olis toivottavaa että ilmoittautuisit nopeanpuoleisesti ellei välittömästi, niin saadaan toi paritasapainohommeli ruotuun, kiitos!

Stadin ammattiopiston Käpylän toimipisteen osoite on Kullervonkatu 11. Käpylän rautatiesemalta on lyhyt kävelymatka kurssipaikalle kaupungin suuntaan. Sisäänkäynti saliin on Panuntien puoleisen päädyn kulmasta ovesta F.

Parkkipaikkoja löytyy koulun pihalta riittämiin, molemmilta sivuilta ja päädystä juuri F-oven edestä.  Pysäköikää koulun tontilla oleville parkkipaikoille, älkää Kullervonkadulle.


Nähdään Käpylän parketilla!

-Masi, Anna ja Markku-