11.11. Masi ja Anna: Fundamentals of Lindy hop and some more!

Helsingin tanssikurssit järjestää lauantaina 11.11. kaksiosaisen kurssikokonaisuuden jossa Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk perusteellisesti selvittävät miten lindy hoppia tanssitaan.

Ensimmäisessä osassa käymme peruskuviot läpi ja sen jälkeen lisäämme niihin lisää mausteita. Kiinnitämme huomita myös Vientiin ja seurantaan. Masin ja Annan tyyli on nimenomaan maustamista peruskuvioitten päälle.

Masi ja Anna ovat tällä hetkellä Boogie Woogien Maailman top10 ranking listalla ja Masi on kolminkertainen LindyHop Suomenmestari.

Ensimmäisen osion jälkeen pidämme puolen tunnin tauon. Silloin tarjoamme kaffet sun teet kera pientä purtavaa. Jääkaappi on 'kahvilakeittiössämme' käytössäsi, joten voit tauon aikana tai kurssin jälkeen syödä myös omia eväitä.

Toinen osio ajoittuu 14:30-16:30 ja jatkamme uusilla asioilla ja korkeammalla tasolla.

Tämä kokonaisuus maksaa sinulle 35 € ja maksu suoritetaan paikan päällä joko käteisenä tai Smartumin seteleillä. Yksittäisen osion hinta on 20 €. Opiskelijoille ja työttömille hinta on vastaavasti 20/10 euroa - ilmoitus alennusoikeudesta riittää.

Kursseilla noudatamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, eli toki pari saa halutessaan kaksinkin tanssia.

Tasaparisuuden takia meillä on käytössä sähköposti-ilmoittautuminen helsingintanssikurssit@gmail.com. Helsingin tanssikursseilla on paritakuu ja varmistamme tasaparisuuden tällä ilmoittautumiskäytännöllä (jolloin myös fb:n ulkopuoliset ovat mukana), siksi ilmoittautuinen on kaikille pakollinen.

Stadin ammattiopiston Malmin toimipisteen osoite on Vilppulantie 14 ja se sijaitsee saman puistokorttelin kaakkoiskulmassa jossa kirjasto ja uimahallikin sijaitsevat eli aseman läheisyydessä.

Parkkitiloja löytyy koulun takaa (henkilökunnan paikkoja) sekä koulun edessä olevasta yleisestä parkkipaikankaltaisesta. Kadunvarteen ei autoa kannata jättää koska voimassa on alueellinen parkkikielto.

Tavataanhan Malmin parketilla!

-Masi, Anna ja Markku-