Matti Puron jatkotason lauantailattarit

Helsingin tanssikurssi järjestää Matti Puron kanssa lauantaisin lattarikokonaisuuksia Stadin ammattiopistolla Malmilla klo 12:00-16:30.


Rumba & Cha Cha

Tunneilla tullaan keskittymään vartalonkäyttöön, oman tanssillisen painopisteen löytämiseen ja sen hyödyntämiseen parityöskentelyssä. Mukana kulkevia tärkeitä teemoja ovat rytmiikka ja tekniikka.

Ensimmäinen osio on 12:00-14:00 on rumbaa jonka jälkeen pidämme puolen tunnin tauon. Silloin tarjoamme kaffet sun teet kera pientä purtavaa. Jääkaappi on myös käytössäsi, joten voit tauon aikana syödä myös eväitäsi.

Toinen osio ajoittuu 14:30-16:30 ja teemana silloin on cha cha.

Tämä kokonaisuus maksaa sinulle 35 € ja maksu suoritetaan paikan päällä joko käteisenä, epassilla tai Smartumin seteleillä. Yksittäisen osion hinta on 20 €. Opiskelijoille ja työttömille hinta on vastaavasti 25/15 € - ilmoitus alennusoikeudesta riittää.

Kursseilla noudatamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, eli toki pari saa halutessaan kaksinkin tanssia.

Tasaparisuuden takia meillä on käytössä sähköposti-ilmoittautuminen helsingintanssikurssit@gmail.com. Helsingin tanssikursseilla on paritakuu ja varmistamme tasaparisuuden tällä ilmoittautumiskäytännöllä (jolloin myös fb:n ulkopuoliset ovat mukana), siksi ilmoittautuinen on kaikille pakollinen.

Halutessasi voit ilmoittautua kaikkiin jäljelläoleviin kertoihin samalla kertaa ja mukaanpääsyn kaikkiin tapahtumiin voi varmistaa kertaheitolla ilmoittautuessa mukaan nimellisparin kanssa.

Stadin ammattiopiston Malmin toimipisteen osoite on Vilppulantie 14 ja se sijaitsee saman puistokorttelin kaakkoiskulmassa jossa kirjasto ja uimahallikin sijaitsevat eli aseman läheisyydessä.

Parkkitiloja löytyy koulun takaa (henkilökunnan paikkoja) sekä koulun edessä olevasta yleisestä parkkipaikankaltaisesta. Kadunvarteen ei autoa kannata jättää koska voimassa on alueellinen parkkikielto.

Tavataanhan Malmin parketilla!

-Matti ja Markku-