Juha Turu, Ida Levänen ja lavatanssien peruskurssit

 

Lavatanssien peruskurssit tiistaisin klo 18-20 Pakinkylän VPK:lla, Pakilantie 64.

Kurssi sopii ensikertalaisille, vasta-alkajille ja perusteiden kertaajille. Aloitamme kaikki tunnit alkeista: opettelemme perusaskeleet ja muutamia kuvioita sekä harjoittelemme parityöskentelyä. 

Voit tulla mukaan mille kerralle tahansa. Kurssilla on kiertävä parinvaihto, mutta halutessasi saat toki tanssia oman parisi kanssa. Tiedossa rentoa tunnelmaa, takuuvarmaa oppimista ja paljon tanssin iloa!

Kaksituntinen maksaa 15 €, opiskelijoille ja työttömille 10 €. Maksun voit maksaa paikanpäällä joko käteisenä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

 

Aikataulumme

2 & 9.1. Foksi

16 & 23.1. Fusku

30.1. & 6.2. Valssi

13 & 20.2. Rumba-bolero

27.2. & 6.3. Tango

13 & 20.3. Bugg

27.3. & 3.4. Humppa ja jenkka

10 & 17.4. Cha cha

24.4. & 8.5.Hidas valssi

15 & 22.5. Hidas foksi

 

Kurssi on jo tyystin täynnä ja jonossakin jengiä joten järjestämme toisen kattauksen Puotilan-Marjaniemen työväentalolle parillisina sunnuntaina klo 13-15 28.1. alkaen.

Pakinkylän VPK:n (Pakilan VPK:n) pihan alkupuolisko on tarkoitettu asiakaspaikoitukseen ja loput autot voi jättää sivutielle (Kyläkunnantie).

 

Juha Turu

Juha on Suomen Seuratansiliiton SUSELin seuratanssiohjaajakurssin käynyt tanssin harrastaja ja ohjaaja. Hänen tanssiharrastuksiin kuuluvat niin perinteiset kuin uudemnatkin lavatanssit, lattarit sekä swing-tanssit ja suosikkina on viennissä ennakoivaan vartalonkäyttöön perustuva bugg.

Juhan mielestä tanssista voi nauttia aivan alusta alkaen ja niin pitääkin. Tanssin ilo ei ole kiinni osaamistasosta. Eli asenne kohdalleen lattialle!

 

Ida Levänen

Ida Levänen on Suselin kouluttama seuratanssiohjaaja, joka rakastaa lavatansseja polkasta hitaaseen valssiin ja syttyy lattareista. Ida on myös pilatesopettaja, joten hänen tunneillaan tanssitekniikka, tehokas kehon käyttö ja parityöskentelytaitojen kartuttaminen ovat keskiössä. Ohjaajana Ida on selkeä ja positiivinen.
 
Lisätiedot Idasta www.pilatespoint.fi

Menoa ja meininkiä ensimmäisellä foksitunnilla!