Juha Turu + Ida Levänen

Juha ja Ida pitävät kevätkauden jälkipuoliskolla neljä kaksituntista modernin buggin peruskurssia (neljän suora) sekä yhden nelituntisen ruotsalaisen foksin alkeista alkaen -intensiivikurssin (pitkä suora).

 

Juha Turu

Kurssin vastaava opettajana toimii buggguru Juha Turu. Hän toi lajin Cometsiin vuonna 2001. Juha on liputtanut jo vuodesta 2003 modernin Åhej-tekniikkan puolesta.

Juha on käynyt 4 eri bugg ohjaajakurssia eli hän on lienee Suomen koulutetuin alan mies ja hän on Etelä-Suomen ahkerin Kalle Palon kurssien kävijä.

 

Ida Levänen

Juhan pari Ida Levänen treenaa buggin lisäksi pääasiassa lavatansseja ja lattareita. Ida painottaa sitä, mistä hyvä kehon kannatus, kevyt ja mukava käsipressi sekä naisellinen liike syntyvät. Ida opiskelee paraikaa pilatesohjaajaksi, joten mukaan saattaa eksyä muutama harjoitus, joissa etsimme lapa- ja ydintukea. Ida pitää åhej-buggia loistavana lajina seuraamistaitojen sekä seuraajan uskalluksen ja oman tyylin kehittämiseen.

https://idalevanen.wordpress.com/

 

 

Helsingin tanssikurssit (www.helsingintanssikurssit.fi) jatkaa Juha Turun ja Ida leväsen kanssa sunnuntaina 24.1. ja aiheena tällä kertaa on taas hieman harvinaisempi Dubbelbugg!

Paikkana Puotilan työväentalo, Rusthollarinkuja 3, Helsinki

Dubbelbugg on kolmen kimpassa tanssittava hauska kädenalitanssi jossa yksi viejä vie kahta seuraajaa.

Dubbelbuggin opetus lähtee perusteista, sitä ei siis tarvitse osata etukäteen, mutta buggin perusaskeleet ja muutama peruskuvio tulisi olla jo hallussa. Käymme läpi perusliikkumisen ja peruskuviot kolmikkona sekä tyypillisimmät dubbelbuggin kuviot.

Ja tämä kurssi ei ole hinnalla pilattu, se maksaa sinulle 20 € ja nyt sen voi suorittaa myös Smartumin liikuntaseteleillä.

Paritasapainon varmistamiseksi meillä on käytössä sähköposti-ilmoittautuminen osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com. Helsingin tanssikursseilla on paritakuu ja varmistamme paritasapainon tällä ilmoittautumiskäytännöllä. Siksi ilmoittautuinen on kaikille pakollinen - selkeyden vuoksi mainitse myös missä roolissa ilmoittaudut!

Osallistumisestasi tulet samaan varmistuksen riippuen tasapainoitilanteesta joko heti tai vasta myöhemmin.

Puotilan työväentalolle pääsee yleisillä helposti metrolla ja Puotilan päästä kaupunkiin päin kolmisensataa metriä! Parkkipaikoja taasen löytyy talon pihasta ja tarvittaessa kadun varrelta ja sen lisäksi metropysäköinnistä joka takuuvarma paikka ja 200 metriä ulkoilmaa rauhoittaa!

Joka tapauksessa ilmoittaudu heti varmistaaksesi osallistumisesi sillä vain nopeat syövät!

Tervetuloa, toivottavat

-Juha, Ida ja Markku-

P.S. Kurssin jälkeen järjestää Helsingin lavatanssit ilmaiset lavatanssit alkaen klo 18:00, joten tervetuloa tännekin!
https://www.facebook.com/events/1550732558570155/