Keskiviikkoisin Pakilassa argentiinalaista tangoa kahdella tasolla

Helsingin tanssikurssit tarjoavat syyskaudella Arto Leskisen ja Laura Rusthollkarhun kanssa argentiinalaisen tangon opetusta kahdella tasolla.

Argentiinalaisen tangon alkeet ja perustekniikka 18:00-19:25

Käymme läpi perustekniikkaa ja tärkeimpiä kuvioita. Tavoitteena oppia molemmille mielyttävä ja siisti tekniikka joka auttaa edistyneempienkin kuvioiden kanssa. Myös musiikkiin tanssimista ja improvisaatiota opetellaan. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta argentiinlaisesta tangosta.

Argentiinalaisen tangoa jatko- ja konkaritanssijoille 19:25-21:00

Kertaamme perustekniikkaa ja -kuvioita. Teemme edistyneempiä ja näyttävämpiä kuvioita painopiste vapaassa tanssissa ja musiikkiin tanssimisessa. Yleisimpien peruskuvioiden tekemiseen vaadittava tekniikka tulisi olla jo hallussa.

Paikkana jo tukikohdaksemme tullut Pakinkylän VPK, Pakilantie 64, ihan Kehä I:n liittymän vieressä..

Info ja hinnat

Kertamaksu: 85 min tunti maksaa 12 € (opiskelijoille ja työttömille 8 €). Illan molemmat tunnit yhteensä 20 € (opiskelijoille ja työttömille 13 €).

Kausimaksu: yksi kurssi 140 €, molemmat kurssit 230 €. Vastaavat hinnat opiskelijoille ja työttömille 90 € ja 140 €.

Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisenä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi kaikkien tulee ilmoittautua. Sen voit tehdä joko yksin tai parisi kanssa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com. Pareille varmistuu paikka automaattisesti, sinkkuilmoittautuneille vahvistus parin löydyttyä, mutta vastaanottokuittaus tulee kaikille.

Voit tulla mukaan mille kerralle tahansa. Tunneilla on kiertävä parinvaihto, johon osallistumista suosittelemme lämpimästi. Halutessasi saat toki tanssia oman parisi kanssa.

Pakinkylän VPK:n (Pakilan VPK:n) pihan alkupuolisko on tarkoitettu asiakaspaikoitukseen ja loput autot voi jättää sivutielle (Kyläkunnantie).

Tervetuloa keskiviikkoisin Pakilaan!

-Arto, Laura ja Markku-