Argentiinalaista tangoa Pakilassa keskiviikkoisin

Arto Leskisen ja Laura Rustholkarhun suositut argentiinalaisen tangon kurssit jatkuvat myös kevätkaudella Pakinkylän VPK:lla (Pakilantie 64) kahdella tasolla heti loppiaisen jälkeen!

ALKEET JA PERUSTEKNIIKKA  klo 18:00–19:25

Käymme läpi perustekniikkaa ja tärkeimpiä kuvioita. Tavoitteena oppia molemmille mielyttävä ja siisti tekniikka joka auttaa edistyneempienkin kuvioiden kanssa. Myös musiikkiin tanssimista ja improvisaatiota opetellaan. Aloitamme kauden täysin alusta joten se ei vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta argentiinlaisesta tangosta.


JATKO- JA KONKARIPORUKKA  klo 19:35–21:00

Kertaamme perustekniikkaa ja -kuvioita. Teemme edistyneempiä ja näyttävämpiä kuvioita painopiste vapaassa tanssissa ja musiikkiin tanssimisessa. Yleisimpien peruskuvioiden tekemiseen vaadittava tekniikka tulisi olla jo hallussa.

INFO

Vaalimme paritasapainoa ja siksi kaikkien tulee ilmoittautua. Sen voit tehdä joko yksin tai parisi kanssa sähköpostilla osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com.

Voit tulla mukaan mille kerralle tahansa. Tunneilla on kiertävä parinvaihto, johon osallistumista suosittelemme lämpimästi. Halutessasi saat toki tanssia oman parisi kanssa.

Pakinkylän VPK:n (Pakilan VPK:n) pihan alkupuolisko on tarkoitettu asiakaspaikoitukseen ja loput autot voi jättää sivutielle (Kyläkunnantie).

HINNAT

KERTAMAKSU: 85 min tunti maksaa 13 €  (opiskelijoille ja työttömille 9 €). Illan molemmat tunnit yhteensä 20 € (opiskelijoille ja työttömille 14 €).

KAUSIMAKSU (15 krt): yksi kurssi 147 €, molemmat kurssit 225 €. (75% kaikista tunneista). Vastaavat hinnat alennusryhmille ovat 108 € ja 168 € (80% kaikista tunneista).

Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisenä, ePassilla, Eazybreakillä, Smartumin seteleillä tai Smartum Payllä (eli mikään fyysinen kortti ei käy).

HUOM!   Talvilomalla 19.2. ja sen jälkeisenä keskiviikkona 26.2. ei kursseja!

Tervetuloa keskiviikkoisin Pakilaan!

-Arto, Laura ja Markku-