Kevään hitaan valssin teemapäivät

Helsingin tanssikurssit jatkavat kevään aikana vakiotanssien ammattilaisen Mikko Koskelaisen kanssa hitaan valssin kurssikokonaisuuden.

Kurssipäivät ovat sunnuntaisin Puotilan-Marjaniemen työväentalolla (Rusthollarinkuja 3) klo 13:00-16:30 ja kevään päivät ovat seuraavat 21.1. - 4.2. - 4.3. - 15.4. - 27.5. - 10.6.  

Kurssilla keskitymme valssimaisen liikkeen hahmottamiseen niin yksin kuin yhdessä parin kanssa. Kurssilla käydään läpi perusasioita valssista (liikkuminen, nousu/laskut, liikkeen sujuvuus ja rytmitys) sekä keskitymme parityöskentelyyn liikkeessä/käännöksissä. Ja tottakai yhdeksään tuntiin jo muuta kuviokin mahtuu, tietty!

Kukin kurssikokonaisuus jakautuu kahteen osioon ja niiden välillä pidämme 14:30-15:00 puolen tunnin kaffetauon, talo tarjoaa!

Mikko Koskelaisella on takana pitkä ura kilpaurheilijana. Koko uransa aikana hän on pyrkinyt valmentautumaan niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin huippuopettajien johdolla. Tanssin opiskelu jatkuu edelleen ammattilaisena opetuksien ohella.

"Opetuksessani pyrin olemaan innostava ja luomaan tanssijoille hyvän perustan tanssin laaja-alaista oppimista varten. Haluan myös tuottaa oppilailleni onnistumisen elämyksiä, jotta positiivinen asenne ja uteliaisuus tanssia kohtaan säilyisi."

Kolmetuntinen kurssikookonaisuus maksaa 25 € ja yksittäinen osio 15 €. Opiskelijoille ja työttömille kunkin osion hinta on 10 € (ilmoitus riittää, emme kaipaa todistuksia). Maksun voit suorittaa paikan päällä joko käteisenä, ePasilla tai Smartumin liikuntaseteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunneille tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Noudatamme kursseillamme vapaaehtoistac parinvaihtoa. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, vaikka pari saa niin halutessaan tanssia koko kurssin keskenään.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunneille tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Noudatamme kursseillamme vapaaehtoista parinvaihtoa. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, vaikka pari saa niin halutessaan tanssia koko kurssin keskenään.

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä sinne on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin eli suuntaan, koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo kävelytien kyljessä pikkuisen mäen päällä.

Tervetuloa, toivottavat

-M
ikko ja Markku-