Tuomas ja Reetta - ja buugi kerralla pakettiin!

Siitä on jo liian pitkä aika kun Tuomas ja Reetta olivat meillä mukana eli on jo aika korjata asia ja tehdä se tietty perusteellisesti!

Paikkana Käpylän ammattikoulu, Kullervonkatu 11, Helsinki ja ajankohtana 12:00-17:15.

Tuomas Sillanpää, Reetta Koivuniemi ja Helsingin tanssikurssit tarjoavat sinulle monipuolisen kattauksen boogie woogien maailmaan.

Tuomas ja Reetta ovat energinen opettajapari Helsingistä. He ovat kiertäneet maailmaa niin kisojen, esitysten kuin valmennuksienkin parissa viimeiset kymmenen vuotta.

Lauantaina sukellamme Tuomaksen ja Reetan johdolla boogie woogien maailmaan, keskitymme tekniikkaan sekä musiikintulkintaan rauhallisella musiikin tempolla, jotta kaikki 
halukkaat uskaltautuvat kokeilemaan! 

Aluksi on 12:00-13:30 boogien pika-alkeet. Kurssilla opetellaan perusaskeleesta lähtien tärkeimmät asiat mitä aloittelevan tanssijan tulee tietää. Et tarvitse aiempaa kokemusta.

Ja siitä jatkamme 13:45-15:15 boogien kuviovariaatioilla sosiaalitanssiin. Tällä kurssilla tehdään peruskuvioista erillaisia variaatioita ja tulkitaan niiden avulla musiikkia. Kurssi sopii alkeet hallitseville boogareille.

Ja lopuksi on vuorossa 15:45-17:15 kovinkin harvinaista herkkua eli hidas boogie intensiivi! Kurssilla pureudutaan hitaan boogien jalkatekniikkaan sekä vartalonkäyttöön. Kurssi sopii perusteet hyvin hallitseville tanssijoille.

Tämä boogie woogien tehopäivä maksaa sinulle 40 € ja yksittäinen 1,5 tunnin osio 15 €. Opiskelijoille ja työttömille hinnat vastaavasti 25/10 euroa (ilmoitus riittää, todistuksia emme kaipaa). Maksun voit suorittaa paikan päällä joko käteisenä, ePassilla tai Smartumin liikuntaseteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunneille tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Noudatamme kursseillamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, joten pari saa halutessaan tanssia koko kurssin keskenään.

Stadin ammattiopiston Käpylän toimipisteen (Käpylän ammattikoulu) osoite on Kullervonkatu 11. Käpylän rautatiesemalta on lyhyt kävelymatka kurssipaikalle kaupungin suuntaan.

Sisäänkäynti saliin on Panuntien puoleisen päädyn ovesta F, lähinpänä isompaa tietä.

Parkkipaikkoja löytyy koulun pihalta riittämiin, molemmilta sivuilta ja päädystä juuri F-oven edestä. Pysäköikää koulun tontilla oleville parkkipaikoille, älkää Kullervonkadulle (aluepaikoitusrajoitukset).

Joka tapauksessa ilmoittaudu heti varmistaaksesi osallistumisesi sillä vain nopeat syövät!

Tervetuloa toivottavat

-Tuomas, Reetta ja Markku-