Tuomas ja Reetta - ja buugi kerralla pakettiin!

Kauan se kesti että saimme sovittua Tuomas Sillanpään ja Reetta Koivuniemen kanssa yhteisen session. Mutta nyt se on totta ja Boogie woogie workshop on heti talviloman alussa, tervetuloa!

Neljän tunnin tehopaketti boogie woogia huippuopettajien johdolla! Workshopin aikana saat taatusti uusia vinkkejä ja työkaluja tanssisi kehittämiseen!

Ensimmäisen kaksituntisen aikana paneudume syvällisesti perustekniikkaan ja viilaamme laatua paremmaksi sekä perusaskeleen että vienti-seuraamisen osalta.

Toisella kaksituntisella sukellamme musiikin syövereihin ja opimme erilaisia tapoja sen tulkitsemiseen. Luvassa siis aimo annos sekä tekniikkaa, kuvioita, hikeä ja tanssin iloa!

Workshop on tarkoitettu vähintään boogie woogien-alkeet hallitseville tanssijoille.

Tuomas ja Reetta ovat rock’n’swing -tanssien todellinen vauhtikaksikko! He ovat tanssineet yhdessä vuodesta 2008 ja he ovat tuttu pari kansainvälisiltä kisalattioilta kuin valmennussaleistakin. Suomenmestaruuksia heillä onkoossa Boogie woogiessa ja Buggissa yhteensä kahdeksan.

”Yhteinen rytmi ja vienti-seuraaminen ovat tanssimme tekninen perusta. Vahvalle perustalle rakentuu musiikin tulkinta ja tietysti ilon ja tanssin jakaminen yleisön kanssa. Treenaamme ahkerasti ja tavoitteellisesti tullaksemme niin hyviksi kuin vain voimme tulla.

Opettajina ja valmentajina painotamme tekniikka ja musiikintulkintaa tasapuolisesti.

Suosikkiaiheitamme ovat niin baunssi, vienti-seuraaminen kuin keho hallintakin - miten kokea musiikki ja tanssi yhdessä parina. 

Tunneillemme haluamme luoda ilmapiirin, jossa omien rajojen testaaminen ja itsensä haastaminen tapahtuu kuin luonnostaan tanssin ilon kautta. Jokainen tunti on sekoitus tekniikkaa, hikeä, hyvää musiikkia ja tietysti hauskaa tekemistä!”

Tämä nelituntinen huippuworkkari maksaa sinulle vain 30 € ja maksu suoritetaan paikanpäällä joko käteisenä tai Smartumin seteleillä.

Kursseilla noudatamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, mutta toki pari saa halutessaan koko tunnin kaksinkin tanssia.

Paritasapainon varmistamiseksi meillä on käytössä sähköposti-ilmoittautuminen osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com. Helsingin tanssikursseilla on paritakuu ja varmistamme paritasapainon tällä ilmoittautumiskäytännöllä. Siksi ilmoittautuinen on kaikille pakollinen.

Osallistumisestasi tulet samaan varmistuksen riippuen paritilanteesta joko heti tai vasta myöhemmin.

Puotilan työväentalolle pääsee yleisillä helposti metrolla ja perille on Puotilan päästä kaupunkiin päin kolmisensataa metriä! Parkkipaikoja taasen löytyy talon pihasta ja tarvittaessa kadun varrelta ja sen lisäksi metropysäköinnistä joka takuuvarma paikka ja 200 metriä ulkoilmaa rauhoittaa!

Joka tapauksessa ilmoittaudu heti varmistaaksesi osallistumisesi sillä vain nopeat syövät!

Kaikki tervetulleeksi toivottavat

-Tuomas, Reetta ja Markku-