Helsingin tanssikurssien suositut lavatanssien perusteet eli ihan alkeet ja alkeisjatkokurssit jatkuvat koko kevätkauden talvilomaa lukuunottamatta aina vappuun asti! 

Opettajina ovat Juha Turu ja Paula Laitinen.

ALKEET TIISTAISIN klo 18:00–19:25
Kurssi sopii ensikertalaisille, vasta-alkajille ja perusteiden kertaajille. Aloitamme kaikki tunnit täysin alkeista ja etenemme rauhallisesti. Pysyt varmasti mukana! 

ALKEISJATKO TIISTAISIN klo 19:35–21:00
Osaat jo lajin perusaskeleet ja ehkä muutaman kuvion, ja haluat kartuttaa taitojasi. Harjoittelemme perustekniikkaa, parityöskentelyä ja helpohkoja kuvioita. 

INFO

Vaalimme paritasapainoa ja siksi kaikkien tulee ilmoittautua. Sen voit tehdä joko yksin tai parisi kanssa lähettämällä sähköpostilla osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com. Pareille varmistuu paikka automaattisesti, sinkkuilmoittautuneille vahvistus parin löydyttyä, mutta vastaanottokuittaus tulee kaikille.

Voit tulla mukaan mille kerralle tahansa. Tunneilla on kiertävä parinvaihto, johon osallistumista suosittelemme lämpimästi. Halutessasi toki saat tanssia oman parisi kanssa. 

Pakinkylän VPK:n (Pakilan VPK:n) pihan alkupuolisko on tarkoitettu asiakaspaikoitukseen ja loput autot voi jättää sivutielle (Kyläkunnantie).

HINNAT

Kertamaksu: 85 min tunti maksaa 13 € (opiskelijoille ja työttömille 9 €). Illan molemmat tunnit yhteensä 20 € (opiskelijoille ja työttömille 14 €).

Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisenä, ePassilla, Eazybreakillä tai Smartumin seteleillä tai verkkomaksulla.

PVM    Alkeet        Alkeisjatko
08.1.  FOKSI         BUGG
15.1.  FOKSI         BUGG
22.1.  FOKSI         BUGG
29.1.  FUSKU         FOKSI
05.2.  FUSKU         FOKSI
12.2.  TANGO         FUSKU
19.2.  Talviloma 
26.2.  TANGO         FUSKU
05.3.  TANGO         FUSKU
12.3.  RUMBA-BOLERO  TANGO
19.3.  RUMBA-BOLERO  TANGO
26.3.  CHA CHA       RUMBA-BOLERO
02.4.  CHA CHA       RUMBA-BOLERO
09.4.  HIDASVALSSI   CHA CHA
16.4.  HUMPPA        CHA CHA
23.4.  RUOTSIFOXI    RUOTSIFOKSI

Tervetuloa mukaan iloisille tanssikursseillemme!

-Juha, Paula ja Markku-