1. & 29.10. Sami slow, Jutta fox!

Sunnuntaina 1.10. klo 18:00-21:00 Helsingin tanssikurssit tarjoaa hitaan foksin tehoillan tutussa Puotilan työväentalossa, Rusthollarinkija 3. Opettajina ovat teevestä tutut tähdet Sami ja Jutta Helenius!

Opettelemme slow foxtrotin perusteita alusta lähtien. Aiempaa tanssikokemusta kyseisestä lajista ei tarvita. Pohjana noudatamme tanssiurheilusta tuttua salonkitansseihin perustuvaa hidasta foxtrot-tanssilajia.

Käymme läpi vartalonhallintaa ja liikkumista, joka auttaa slow foxiin perehtymisessä. Ensimmäisellä osalla kurssia opettelemme perusaskeleet ja perusliikkumisen tekniikkaa. Toisella osalla 29.10. kertaamme perusaskeleet ja teemme muutamia sovellettavia peruskuvioita.

Ilta koostuu kolmen tunnin setistä ja se maksaa 25 euroa. Maksun voit hoitaa paikan päällä joko käteisellä tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin eli etelän suuntaan, koulun ja parkkipaikan välistä. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Helsingin Tanssikurssien muusta tarjonnasta löydät lisätietoa osoitteesta www.helsingintanssikurssit.fi .

Tervetuloa!

- Sami, Jutta ja Markku -