Sami Slow, Jutta Fox keväällä kolmasti Puotilassa

Helsingin tanssikurssit tarjoaa keväällä kolme hitaan foksin tehoiltaa tutussa Puotilan työväentalossa. Opettajina ovat teevestä tutut tähdet Sami ja Jutta Helenius! Tai siis kahdessa ekassa mukana on vain Jutta mutta kolmanteen pääsee jo Samikin mukaan!

Opettelemme slow foxtrotin perusteita alusta lähtien. Aiempaa tanssikokemusta kyseisestä lajista ei tarvita. Pohjana noudatamme tanssiurheilusta tuttua salonkitansseihin perustuvaa hidasta foxtrot-tanssilajia.

Käymme läpi vartalonhallintaa ja liikkumista, joka auttaa slow foxiin perehtymisessä. Ensimmäisellä osalla kurssia opettelemme perusaskeleet ja perusliikkumisen tekniikkaa. Toisella osalla kertaamme perusaskeleet ja teemme muutamia sovellettavia peruskuvioita.

Ilta koostuu kolmen tunnin setistä ja se maksaa 25 euroa. Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisellä, ePassilla tai Smartumin seteleillä. Opiskelijoille ja työttömille hinta on 15 euroa. Todistuksia emme kaipaa, riittää kun asiasta kerrot.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Puotilan työväentalon, Rusthollarinkuja 3,  pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin suuntaan eli koulu etelänpuolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tervetuloa!

- Sami, Jutta ja Markku -