14.1. Pohojosen buggia etelän hetelmille!

Helsingin tanssikurssit järjestävät Suke Huovisen kanssa kattavan buggin tehopäivän Puotilan-Marjaniemen työväentalolla.

Kolmiosaisen ensimmäisellä osiolla 12:00-13:30 on perusteiden kertausta ja työntö-veto vienti-seuraamiseen tutustumista tai edistyneimmille sen parantamista. Tavoitteena on kevyt mutta selkeä vienti.

Toisella osiolla 13:45-15:15 käymme läpi muutamia helppoja kuvioita ja niiden yhdistelyä etenevään buggiin. Lisäksi tarkastelemme myös tekniikkajuttuja.

Tässä välissä pidämme puolen tunnin ruokatauon ja sinulla on mahdollisuus tilata pizza/kebab/salaatti tai joku muu jos et omia eväitä ole mukaan ottanut. Koko kursin ajan meillä on kahvi/tee -tarjoilu kera pienen napostelun aka keksit.

Kolmannesssa osiossa 15:45-17:15 kertaamme hyvin lyhesti aikaisempien osioiden sisällön ja sitten paneudumme tekniikkaan.

Musiikki 1.-2. jaksolla on rauhaisaa ja kolmannella nostamme tempoja.

Suke on tutustunut buggiin Ruotsissa jo v. 1970 ja siitä alkaen eri tyylien myötä päätynyt v. 1998 ennakoivaan vartalonkäyttöön perustuvaan vientitapaan. Kisamenestystä v.2004 SM-1 40v. sarjassa. Ohjauskokemusta 16v.

Koko setti maksaa sinulle 40 euroa tai 15 € osiolta, opiskelijoille sekä työttömille osion hinta on 10 euroa. Maksun voit hoitaa paikan päällä joko käteisellä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunneille tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Puotilan-Marjaniemen työväentalon osoite on Rusthollarinkuja 3, Helsinki. Kaikki kurssilaisten autot mahtuvat hyvin pihaan. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin Puotilan puolelta takaisin kaupungin eli länteen kuitankin koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tavatan parketilla!

- Suke, Juha ja Markku -