Sunnuntaisin lavatanssien perusteita Puotilassa kahdella tasolla

Kimmo ja Ida jatkavat Puotilan-Marjaniemen työväentalolla sunnuntain lavatanssien perusteita mutta nyt jo kahdella tasolla!

ALKEET SUNNUNTAISIN klo 16:00–17:20
Kurssi sopii ensikertalaisille, vasta-alkajille ja perusteiden kertaajille. Aloitamme kaikki tunnit täysin alkeista ja etenemme rauhallisesti. Pysyt varmasti mukana!

ALKEISJATKO SUNNUNTAISIN klo 17:30–18:50
Osaat jo lajin perusaskeleet ja ehkä muutaman kuvion, ja haluat kartuttaa taitojasi. Harjoittelemme perustekniikkaa, parityöskentelyä ja helpohkoja kuvioita.

INFO & HINNAT

Kertamaksu: 80 min tunti maksaa 12 € (opiskelijoille ja työttömille 8 €). Illan molemmat tunnit yhteensä 20 € (opiskelijoille ja työttömille 13 €).

Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisenä, ePassilla, eazyBreakillä tai Smartumin seteleillä.

PVM        Alkeet     Alkeisjatko

26.08.     Valssi     Bugg
09.09.     Foksi      Tango
23.09.     Foksi      Tango
07.10.     Fusku      Foksi
21.10.     Fusku      Foksi
04.11.     Jenkka     Valssi
18.11.     Tango      Fusku
02.12.     Tango      Fusku
16.12.     Salsa      Cha cha

Vaalimme paritasapainoa ja siksi kaikkien tulee ilmoittautua. Sen voit tehdä joko yksin tai parisi kanssa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com. Pareille varmistuu paikka automaattisesti, sinkkuilmoittautuneille vahvistus parin löydyttyä, mutta vastaanottokuittaus tulee kaikille.

Voit tulla mukaan mille kerralle tahansa. Tunneilla on kiertävä parinvaihto, johon osallistumista suosittelemme lämpimästi. Halutessasi saat toki tanssia oman parisi kanssa.

Opetuksen jälkeen n. klo 19 alkavat samassa salissa Helsingin lavatanssien vapaaehtoisvoimin järjestämät avoimet tanssit. Tarjolla on tanssittavaa musiikkia klo 22 asti, kaikille vapaa pääsy, tervetuloa!

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele takaisin kaupungin suuntaan, koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tervetuloa!

- Kimmo, Ida ja Markku -