Lavatanssien peruskurssien toinen kattaus Puotilassa

Koska Juha Turun ja Ida Leväsen tiistai-kurssit Pakilassa täyttyivät jo ennen niiden alkamista reagoimme nopeasti ja saimme järkättyä kurssista toisen ilmentymän parillisten viikkojen sunnuntaialkuiltapäiviksi. Tällöin opettajaparina ovat Kimmo Luukkonen ja Ida Levänen.

Kurssi sopii ensikertalaisille, vasta-alkajille ja perusteiden kertaajille. Aloitamme kaikki tunnit alkeista: opettelemme perusaskeleet ja muutamia kuvioita sekä harjoittelemme parityöskentelyä.

Voit tulla mukaan mille kerralle tahansa. Kurssilla on kiertävä parinvaihto, mutta halutessasi saat toki tanssia oman parisi kanssa. Tiedossa rentoa tunnelmaa, takuuvarmaa oppimista ja paljon tanssin iloa!

Kaksituntinen maksaa 15 €, opiskelijoille ja työttömille 10 €. Maksun voit maksaa paikanpäällä joko käteisenä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Aikataulumme sunnuntaisin 13:00-14:50 Puotilan-Marjaniemen työväentalolla (Rusthollarinkuja 3)

28.1.  Foksi
11.2.  Fusku
25.2.  Valssi
11.3.  Rumba-bolero
25.3.  Tango
08.4.  Bugg
22.4.  Humppa ja jenkka
06.5.  Cha cha
20.5.  Hidas valssi
03.6.  Hidas foksi

Vaalimme paritasapainoa ja siksi kaikkien tulee ilmoittautua. Sen voit tehdä joko yksin tai parisi kanssa mailaamalla helsingintanssikurssit@gmail.com. Pareille varmistuu paikka automaattisesti, sinkkuilmoittautuneille vahvistus parin löydyttyä, mutta vastaanottokuittaus tulee kaikille.

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin suuntaan, koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Toivotamme kaikki tanssitaipaleensa alkupuoliskolla olevat tervetulleiksi mukaan!

-Kimmo, Ida ja Markku-