Hanna Tuomisen syksyn bugg-kurssit Helsingissä

Helsingin tanssikurssit ja Hanna Tuominen tarjoavat elo-syyskuussa buggin opetusta kolmessa osassa. Etenemme perusteista haastavampaan. Jokainen osio on kuitenkin itsenäinen kokonaisuus.

Kurssimme tavoite on tuoda lisämausteita sinulle jo tuttuun buggiin. Kurssilla päivitämme perusteita, ja haemme niihin variaatioita. Vahvistamme parityöskentelyä ja löydämme keinot, joilla olemmat voivat vaikuttaa miellyttävän yhteisen tanssin luomiseen.

Tähän pakettiin, kun lisätään vielä musiikintulkintaa sekä tekniikkaa ja parityöskentelyä haastavat kuviot, on meillä valmiina mukava cocktail-piristämään buggiasi.

Kahtena keskiviikkona elokuun alusta pidämme kolmituntiset kurssit Puotilan työväentalolla ja syyskuun ensimmäisenä lauantaina siirrymme Puistokulmaan!


Ohjelmamme on siis:

3.8. Puotilan työväentalo 18:00-21:00
10.8. Puotilan työväentalo 18:00-21:00
3.9. Puistokulma 12:00-17:15

Keskiviikkoiset kolmetuntiset opetukset maksavat sinulle 25 euroa ja lauantainen 4,5 tuntinen 40 euroa. Maksu paikanpäällä joko käteisenä tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Puotilan työväentalon, Rusthollarinkuja 3, Helsinki, pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli Metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä sinne on about 400 metrin kävelymatka, suuntana paluu koulun ja parkkipaikan välistä takaisin kaupunkiin päin.

Puistokulmasta, Talkootie 4, Hiekkaharju, Vantaa, löytyy hyvin parkkipaikkoja joko pihalta (koko piha, ei pelkästään edusta) tai ainakin viereiseltä ostarilta ja asemapaikoituksesta. Yleisillä pääset parhaiten junalla, sillä juna-asema on ihan Puistokulman välittömässä läheisyydessä!

Keskiviikkona ennen ryhmätuntia sinulla on mahdollisuus Hannan yksityisopetukseen ja se maksaa sinulle 25 euroa/25 minuuttia tai 50 euroa/55 minuuttia ja varauksen voit tehdä samalla kun ilmoittaudut.

—————————————
Hanna, tuo pirtsakka pakkaus Parolasta

Valmentajana hän on positiivinen ja kannustava. Hanna haluaa jokaisen kehittyvän, omalla tavallaan ja löytää juuri itselleen sopivan tavan tanssia. Ota siis tunneille mukaasi rento asenne ja halu kehittyä. Tanssissa riittää haasteita ja tekniikkaa opeteltavaksi niin paljon kuin itse haluat. Mahtavaa tanssissa on sen hauskuus ja mahdollisuudet osallistua yhdessä tanssin luomiseen ja musiikintulkintaan yhdessä parin kanssa.

Hannan tunneilla keskitytään tanssimiseen: musiikintulkintaan, hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tanssiminen on hauskaa ja se pitää voida myös näyttää, laadukkaasti se tuntuu vielä paremmalta. Tanssi onkin parhaimmillaan täyttä tunnetta, yhdessä parin kanssa.

Tunneilta löydät haasteita vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena. Opetuksen laatu ja ajankohtainen tieto on tärkeää, ja tämä kuljettaakin Hannaa eri puolille maailmaa oppimaan uutta, parhaimmilta valmentajilta. "Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän haluan tietää, ihminen ei koskaan ole täysin valmis”.

Tule tunneille mukaan!

Tämä nainen myös bloggailee tanssista, opettamisesta ja henkisestä kehittymisestä. Voit käydä lukemassa sitä täältä hannatuominendance.com