Mr. Bugg, Micael Brobeck (Mic Team) ensimmäistä kertaa Suomessa!

Helsingin tanssikurssit ylpeänä ilmoittaa joulukuun alussa Stadin ammattiopistolla aka Käpylän ammattikoululla pidettävästä suuresta ja monipuolisesta bugg-leiristä!

Micke Brobeck on Ruotsin johtava bugg-valmentaja ja hänen valmennettavat ovat vallanneet pääosan buggin mestaruuskisojen kärkisijoista Ruotsissa ja hänen tunnetuin tanssivalmennuspari on Benjamin Österlund ja Angelica Källström! Lisätietoja www.micteam.se ja www.facebook.com/MicTeam/ ja Benjamin ja Angelica löytyy taas parhaiten Youtubesta

Kurssien opetuskieli on englanti ja Hanna Tuominen kääntää suomeksi kaiken tarvittaessa.

Molempina päivinä on kolme kurssia tason päivän aikana noustessa. Eikä tässä vielä kaikki, sunnuntaina Micke pitää luento- ja keskustelutilaisuuden teemalla Bugg eilen, tänään ja huomenna!

Buggleirin ohjelma:

Lauantai:
12:00-13:45 Buggin perusteet
14:00-15:45 Buggin jatkotaso
15:45-16:15 Ruokatauko
16:15-18:00 Buggin jatkotaso-edistyneet

19:00-22:00 kaikille ilmaiset iltabileet

Sunnuntai:
10:00-11:45 Buggin perusteet
12:00-13:45 Luento- ja keskustelutilaisuus
14:00-15:45 Buggin jatkotaso
15:45-16:15 Ruokatauko
16:15-18:00 Buggin jatkotaso-edistyneet

Kurssien hinnat (ei alennusryhmiä):
20 € per kurssi, kurssilaisille luento on ilmainen
Luento- ja keskustelutilaisuus 20 €
Molemmat päivät eli koko setti 100 €
Iltabileet lauantaina 19-22 kaikille ilmaiset


Maksun voit suorittaa paikan päällä joko käteisenä, ePassilla, EazyBreakillä tai Smartumin liikuntaseteleillä.

Käpylän ammattikoulun sali on ruhtinaallinen ja todella ilmava - parempaa emme tähän tilaisuuteen löytäneet. Pukuhuoneet suihkuineen ovat käytössänne. Lisäksi käytössämme luento-ja keskustelutilaisuuteen koulun ruokala ja kahvitarjoilua sun muuta tarjoilemme opiskelijakahvilassa jossa sinulla on käytössä myös jääkaappi omille eväillesi. Ruokatauolle olemme järjestäneet pizza, kebab, kanaruoka, salaatti sun muut tilausmahdollisuuden jotka tehdään edellisellä tauolla.

Vaalimme paritasapainoa ja kaikkien tulee ilmoittautua valitsemilleen osioille helsingintanssikurssit@gmail.com! Väärinkäsityksien välttämiseksi ILMOITA SELKEÄSTI MIHIN OSIOIHIN OLET(TE) ILMOITTAUTUMASSA. Vakika tilaa salissa kyllä löytyy, niin varmistaaksenne mukaanpääsynne kehoitamme kaikkia ilmoittautumaan pareina koska parit menevät aina jonon ohi.

Noudatamme kursseillamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, joten pari saa tanssia koko kurssin keskenään jos niin haluaa.

Stadin ammattiopiston Käpylän toimipisteen (Käpylän ammattikoulu) osoite on Kullervonkatu 11. Käpylän rautatiesemalta on lyhyt kävelymatka kurssipaikalle kaupungin suuntaan.

Sisäänkäynti saliin on Panuntien puoleisen päädyn ovesta F, lähimpänä isompaa tietä ja jätelavaa.

Parkkipaikkoja löytyy koulun pihalta riittämiin, koulun molemmilta sivuilta ja päädystä juuri F-oven edestä. Pysäköikää koulun tontilla oleville parkkipaikoille, vain ne ovat käytössämme, ÄLKÄÄ Kullervonkadulle (aluepaikoitusrajoitukset).

Joka tapauksessa ilmoittaudu heti varmistaaksesi osallistumisesi sillä vain nopeat syövät!

Tervetuloa,

-markku-