Mr. Bugg, Micael Brobeck (Mic Team) is back!

Helsingin tanssikurssit (www.helsingintanssikurssit.fi) ylpeänä ilmoittaa että Micteamin päävalmentaja Micke Broberg palaa Stadin ammattiopistolle eli Käpylän ammattikoululle toukokuun lopussa pidettävälle Bugg-leirille!

Micke Brobeck on Ruotsin johtava bugg-valmentaja ja hänen valmennettavat ovat vallanneet pääosan buggin mestaruuskisojen kärkisijoista Ruotsissa ja hänen tunnetuin tanssivalmennuspari on Benjamin Österlund ja Angelica Källström! Lisätietoja www.micteam.se ja www.facebook.com/MicTeam/ ja Benjamin ja Angelica löytyy taas parhaiten Youtubesta

Tällä kertaa noudatamme Micteamin hyväksi todettuja kurssiperiaatteita. Jaamme leirin kurssitasot kahteen osioon eli perusteisiin ja edistyneisiin. JOTTA VOIT OSALLISTUA EDISTYNEIDEN TUNNEILLE SINUN TULEE OSALLISTUA MYÖS PERUSTEISIIN.

Kummankin päivän aikataulu on sama.

12:00-13:15 Perusteet 1
15 min tauko
13:30-14:45 Perusteet 2
30 min lounastauko
15:15-16:30 Edistyneet 1
15 min tauko
16:45-18:00 Edistyneet 2

Lauantaina Micael Brobeck pitää kaikille ilmaisen puolituntisen esitelmän buggtekniikaasta videoiden avulla. klo 11:15.

Tämä tilaisuus on Bugg-leiri jossa paneudumme kokonaisuuteen ja siksi Micteamin periaatteiden mukaisesti voit osallistua vain molempiin päiviin.

Hinnat, suluissa ovat opiskelijoiden ja työttömien alennetut hinnat:

Perusteet eli 2*2,5 tuntia 50 € (40€)
Edistyneet eli 2*2*2,5 tuntia 80 € (65€)  [sisältää perusteet]

Maksun voit suorittaa paikan päällä joko käteisenä, ePassilla EazyBreakillä, Smartumin liikuntaseteleillä tai verkkomaksulla.

Micteamin periaatteiden mukaan tällä leirillä on pakollinen parinvaihto.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunneille tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Stadin ammattiopistolle pääsee helposti Käpylän asemalta ja autolla saavuttaessa pitää autot parkkeerata koulun tontilla oleviin paikkoihin (kunnallinen valvonta, no hätä). Kadun varrella olevat paikat ovat valvottuja ja viikonloppuna koulun parkkipaikat riittävät takuulla! SISÄÄNKÄYNTI SALIIN on Panuntien (ison tien) puoleisesta kulmapäädystä ovi F.

Tervetuloa toivottavat

-Micael ja Markku-