PERUUTETTU - Keskiviikkona argentiinalaista tangoa kahdella tasolla

Helsingin tanssikurssit järjestää argentiinalaisen tangon kursseja kahdella tasolla keskiviikkoisin Pakinkylän VPK:lla, Pakilantie 64.

Alkeet ja perustekniikka on klo 18:00-19:25 ja jatkokurssi ja konkariporukka harjoittelee 19:35-21:00.

Opettajina toimivat Arto Leskinen ja Laura Rustholkarhu. 

Koronan vuoksi otamme tunnille vain rajatun määrän tanssijoita, jotta voimme pitää parien välisen etäisyyden riittävänä. Tunneilla ei ole parinvaihtoa. Mikäli sinulla ei ole omaa paria, niin voit ilmoittautua tunneille joko viejänä tai seuraajana.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Varmistaaksesi paikan koko kaudeksi sinun tulee varata kausikortti joka on yhdeltä osiolta 150 € ja molemmilta 250 €.  Lisäksi tulee viimeistään toisella tunnilla maksaa yhdistyksen jäsenmaksu joka loppuvuodeksi on 10 euroa.  Kertamaksu on 14 € yksi kurssi ja 21 € illan molemmat. 
Kurssimaksun voi käteisen lisäksi maksaa Smartumin liikuntaseteileillä ja mobiilimaksulla, Eazybreakilla, ePassilla tai Edenredillä.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com ja saat sieltä vastaanottokuittauksen ja sinkuille listoillelaiton myöhempää vakiparitusta varten.

Pakinkylän VPK:n pihan etuosaaan mahtuu kurssilaisten autoja ja loput tavittaessa Kyläkunnantielle normaaleja parkkisääntöjä noudatten (ei aikarajoitusta).