Juha Turun torstaibuggit Pakilassa nyt kahdella tasolla 6.9. alkaen!

Helsingin tanssikurssit ja Juha Turu jatkavat Pakilassa torstaibuggin kursseja koko syyskauden, mutta nyt jo kahdella tasolla. Aloitamme klo 18:00 buggin peruskurssilla ja jatkamme jatkotasolla klo 19:35. Jokainen osio on kuitenkin oma itsenäinen kokonaisuus eli voit osallistua yksittäiselle kurssille eikä koko kauden vierailu ole tarpeellista. Paikkana on tuttu Pakinkylän VPK-talo ihan Kehä I:n välittömässä läheisyydessä ja osoite on Pakilantie 64.

Bugg on ruotsalainen swingtanssi, jota tanssitaan yleensä nopealla tahdilla. Tanssilla ei ole pakollisia kuvioita, vaan sitä tanssitaan yleensä omaan tyylin ja se on improvisoitu tanssi. Bugg ja foxtrot ovat yleisimmät tanssit Ruotsissa.

TASO 1 PERUSTEET: On tarkoitettu aloitteleville tanssin harrastajille eli tanssipolkunsa alkutaipaleella oleville.

TASO 2 JATKOTASO: Jatkokurssi on tarkoitettu kokeneimmille tanssijolle joille ennakoivaan vartalovientiin perustuvan buggin perusteet ovat jo hyvin hallussa.

SISÄLTÖ: Kummassakin kurssissa harjoitellaan kuvioiden lisäksi kaikkia hyvään tanssitaitoon liittyviä asioita, kuten:
- rytmi, syke, swengi
- tanssiasento ja raamit
- käsivaste ja kehon suunta
- silmiin katsominen ja yleinen asenne
- tanssin variointia musiikkiin aka musiikin tulkintaa
- paikallaan pysyvä ja etenevä bugg tanssittuna ennakoivaan vartalovientiin perustuen
- kiinnitämme huomiota myös väärien tanssimaneereiden poisoppimiseen

Kurssimme tavoite on tuoda lisämausteita sinulle jo tuttuun buggiin. Kurssilla päivitämme perusteita ja haemme niihin variaatioita. Vahvistamme parityöskentelyä ja löydämme keinot, joilla molemmat voivat vaikuttaa miellyttävän yhteisen tanssin luomiseen.

INFO & HINNAT

Kertamaksu: 85 min tunti maksaa 12 € (opiskelijoille ja työttömille 8 €). Illan molemmat tunnit yhteensä 20 € (opiskelijoille ja työttömille 13 €).

Kausimaksu: yksi kurssi 140 €, molemmat kurssit 230 €. Vastaavat hinnat opiskelijoille ja työttömille 90 € ja 140 €.

Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisenä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi kaikkien tulee ilmoittautua. Sen voit tehdä joko yksin tai parisi kanssa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com. Pareille varmistuu paikka automaattisesti, sinkkuilmoittautuneille vahvistus parin löydyttyä, mutta vastaanottokuittaus tulee kaikille.

Voit tulla mukaan mille kerralle tahansa. Tunneilla on kiertävä parinvaihto, johon osallistumista suosittelemme lämpimästi. Halutessasi saat toki tanssia oman parisi kanssa.

Pakinkylän VPK:n (Pakilan VPK:n) pihan alkupuolisko on tarkoitettu asiakaspaikoitukseen ja loput autot voi jättää sivutielle (Kyläkunnantie).


Tervetuloa torstaisin Pakilaan!

-Juha ja Markku-