Juha Turun torstaibuggit Pakilassa

Helsingin tanssikurssit ja Juha Turu jatkavat Pakilassa buggin kursseja myös kevätkaudella. Paikkana on tuttu Pakinkylän VPK-talo ihan Kehä I:n välittömässä läheisyydessä.

Osoite on Pakilantie 64 ja ajankohta 18:00-20:00.

Alkeisjatkotason kurssin aloitamme hetken kestävällä perustekniikan hiomisella jonka jälkeen etenemme perusteista haastavampaan. Jokainen osio on kuitenkin oma itsenäinen kokonaisuus.

Kurssimme tavoite on tuoda lisämausteita sinulle jo tuttuun buggiin. Kurssilla päivitämme perusteita ja haemme niihin variaatioita. Vahvistamme parityöskentelyä ja löydämme keinot, joilla molemmat voivat vaikuttaa miellyttävän yhteisen tanssin luomiseen.

Buggityylejä on monia, me keskitymme ennakoivaan vartalonkäyttöön perustuvaan vientitapaan.

Tähän pakettiin, kun lisätään vielä musiikintulkintaa sekä tekniikkaa ja parityöskentelyä haastavat kuviot, on meillä valmiina mukava cocktail-piristämään buggiasi. Juhan parina ovat Mari Honganpuhto ja Ida Levänen. Juhan bugg tausta on MicTeam ja Kalle Palo.

Tämä kaksituntinen kurssi maksaa sinulle vain 15 euroa ja voit maksaa sen paikanpäällä joko käteisellä, ePassilla tai Smartumin seteleillä. Opiskelijoille ja työttömille hinta on 10 €. Todistuksia meidän ei tarvitse nähdä, ilmoitus alennusoikeudesta riittää.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunneille tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com

Pakilassa meillä on keittiö käytössämme, joten tarjoamme sinulle kaffet sun teet kera hyvin pienen purtavan ja omia eväitäs voit tietenkin tuoda.

Pakinkylän VPK:n pihan alkupuolisko on tarkoitettu asiakaspaikoitukseen ja loput autot voi jättää sivutielle (Kyläkunnantie).

Nähdäänhän myös torstaisin Pakilan parketilla!

-Juha ja Markku-