Juha Turun torstaibuggit Pakilassa

Helsingin tanssikurssit ja Juha Turu jatkavat Pakilassa buggin kursseja koko talvikauden. Paikkana on Pakinkylän (Pakilan) VPK-talo ihan Kehä I:n liepeillä. Osoite on Pakilantie 64 ja ajankohta 17:45-20:00.

Alkeisjatkotason kurssin aloitamme vartin kestävällä perustekniikan hiomisella. Kuuden maissa etenemme perusteista haastavampaan. Jokainen osio on kuitenkin oma itsenäinen kokonaisuus.

Kurssimme tavoite on tuoda lisämausteita sinulle jo tuttuun buggiin. Kurssilla päivitämme perusteita ja haemme niihin variaatioita. Vahvistamme parityöskentelyä ja löydämme keinot, joilla molemmat voivat vaikuttaa miellyttävän yhteisen tanssin luomiseen.

Tähän pakettiin, kun lisätään vielä musiikintulkintaa sekä tekniikkaa ja parityöskentelyä haastavat kuviot, on meillä valmiina mukava cocktail-piristämään buggiasi. Juhan parina ovat Mari Honganpuhto ja Ida Levänen. Juhan bugg tausta on MicTeam ja Kalle Palo.

Jokainen kaksituntinen setti maksaa sinulle vain 15 euroa ja voit maksaa sen paikanpäällä joko käteisellä tai Smartumin seteleillä. Opiskelijoille ja työttömille hinta on 10 €. Todistuksia meidän ei tarvitse nähdä, ilmoitus alennusoikeudesta riittää.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunneille tulee aina ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com

Pakilassa meillä on keittiö käytössämme, joten tarjoamme sinulle kaffet sun teet kera hyvin pienen purtavan ja omia eväitäs voit tietenkin tuoda.

Parkkipaikkoja löytyy talon pihalta sekä sivutien varrelta, no problem.

Nähdäänhän myös torstaisin Pakilan parketilla!


-Juha ja Markku-