Bugg viikonloppu 15-16.9. Helsingin Käpylässä

Helsingin tanssikurssit järjestää syyskuun puolivälissä Stadin ammattiopistolla aka Käpylän ammattikoululla, Kullervonkatu 11 - bugg viikonlopun (la+su).

MOLEMMAT PÄIVÄT ALKAVAT JUHA TURUN PIKA-ALKEILLA 12:00-13:45 jossa on hyvä mahdollisuus oppia ruotsalainen bugg paritanssi kokeneen opettajan johdolla miellyttävässä ilmapiirissä.

Lauantain opetus lähtee ihan alkeista ja ne jatkuvat sunnuntaina siihen mihin lauantaina jäätiin. Käymme perusteellisesti buggin perustekniikkaa läpi säästämällä varsinaiset kuviot seuraaville osioille.

Kurssi sopii myös kertaajille tai niille, jotka ovat tanssineet jotain vanhempaa tyylisuuntaa ja haluavat päivittää osaamistaan. Tervetuloa mukavan musiikin vietäväksi.

MOLEMPINA PÄIVINÄ SUKE HUOVINEN JATKAA KAHDELLA KAHDEN TUNNIN JATKOTASON KURSSILLA 14:00-16:00 ja 16:30-18:30.

Aloitamme perusteiden kertauksella ja heti kun homma on hallussaetenemme nopeasti jatkotason jutskiin.

Käymme läpi seuraajan uuden ja monipuoliseman perusaskeleen joka antaa daamille enemmän mahdollisuuksia tanssin tulkintaan.

Lauantaina harjoittelemme kuvioita ja sunnuntaina yhdistämme ne linjassa tenevään buggiin.

ETKOT: Yhteistyökumppanimme Helsingin lavatanssit järjestää Viikin lavalla perjantaina ennen varsinaisia tansseja 18:00-19:30 Juha Turun kaikille ilmaisen buggin alkeiskurssin - tervetuloa niin kursseille kuin tansseihin (https://www.facebook.com/events/782582688578639).

Hinnat (hinta on opiskelijoille ja työttömille):

Pika-alkeiden päivä 15/10 €, 25/15 € molemmat

Jatkotason kurssi 18/12 €, päivän molemmat 30/20 € ja molemmat päivät 50/35 €.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi kaikkien tulee ilmoittautua valitsemilleen tunneille osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Noudatamme kursseillamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, joten pari saa tanssia koko kurssin keskenään jos niin haluaa.

Stadin ammattiopiston Käpylän toimipisteen (Käpylän ammattikoulu) osoite on Kullervonkatu 11. Käpylän rautatiesemalta on lyhyt kävelymatka kurssipaikalle kaupungin suuntaan.

Sisäänkäynti saliin on Panuntien puoleisen päädyn ovesta F, lähinpänä isompaa tietä ja jätelavaa.

Parkkipaikkoja löytyy koulun pihalta riittämiin, molemmilta sivuilta ja päädystä juuri F-oven edestä. Pysäköikää koulun tontilla oleville parkkipaikoille, ÄLKÄÄ Kullervonkadulle (aluepaikoitusrajoitukset).

Joka tapauksessa ilmoittaudu heti varmistaaksesi osallistumisesi sillä vain nopeat syövät!

Tervetuloa toivottavat

-Juha, Suke ja Markku-