Kari ja Merja Filpus – syyskauden 2019 päivät

 

HUOM!  Marraskuun tangokurssi alkaa ja loppuu tuntia normaalia myöhemmin eli alku klo 13:00!

Siksi alla esitetyt aikataulutiedot ovat tuntia myöhemmin ja kurssi loppuu siis 18:15.

 

Meillä on syksyllä 5 päivää ja kaikki ovat lauantaipäiviä kuten aikaisemminkin ja ne alkavat klo 12:00 ja päättyvät 17:15 (tangot 3*1,5h) tai 18:00 (lavalattarit 2*2,5h).

31.08.   suomalainen lavatango #1

07.09.   lavalattarit - rumba & cha cha #1

28.09.   suomalainen lavatango #2

26.10.   lavalattarit - rumba & cha cha #2

30.11.   suomalainen lavatango #3

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suomalainen lavatango

Perinteinen ja vahva suomalainen tango on tälle raisiolaiselle opettajaparille sydämen asia. Opetuksessaan he keskittyvät erityisesti vienti-seuraamiseen, hyvään perustekniikkaan ja musiikkiin tanssimiseen.

Näiden elementtien hallitseminen mahdollistaa nautinnollisen paritanssikokemuksen - molemmille osapuolille.

Jos olet suomalaisen tangon ystävä, niin tätä tilaisuutta sinun ei kannata ohittaa! Nämä tangotunnit ovat ladattu syvällisellä osaamisella, henkilökohtaisella ohjauksella sekä monipuolisella kokemuksella. Tule mukaan ja totea itsekin!

Menestystä Karilla ja Merjalla on moninkertaisesti myös lattareissa, joten sama koskee myös niissä! Ja samat asiat niissäkin ovat tärkeitä kuin tangossa! Parityöskentely, perustekniikka ja yhteinen nautinto!

Syksyn suomalaisen lavatangon tehopäivät Käpylässä  (jatkotaso) 

Tanssinopettajat Kari ja Merja Filpus saapuvat taas kerran Suomen Raisiosta pääkaupunkiseudulle opettaakseen kevään 2019 aikana vahvaa, taidokasta ja sujuvaa lavatangoa Helsingin suunnalla.

Suunnittelussamme huomioimme sen, että kaikki opit, kuviot ja harjoitteet lisäävät ja vahvistavat jokaisen yksilön henkilökohtaista tanssitaitoa ja sitä kautta saavutetaan parhaat hyödyt myös parityöskentelyyn ja musiikintulkintaan.

Opetus etenee syksyn edetessä ja sitä kautta myös haasteet kasvavat sekä yksilö- että paritasolla.

Tehokkaimman hyödyn saat osallistumalla kaikkiin kurssipäiviin! Mikäli olet kuitenkin estynyt osallistumasta jollekin kurssipäivälle, ei tämä tee estettä osallistua esim. sitä seuraavalle kurssipäivälle. Näin siksi, että jokainen päivä muodostaa kuitenkin myös oman opetuskokonaisuutensa!

Kurssit on pyritty ajoittamaan siten, että jokaisen kurssipäivän jälkeen ja ennen seuraavaa jaksoa on kaikilla hyvin aikaa harjoitella jaettuja oppeja, harjoitteita sekä kuvioita. Harjoitteluhan vasta tekee ´mestarin´. ;)

Kunkin päivän setti eli aikataulu:

12:00-13:30 Eka osio
13:30-13:45 tauko
13:45-15:15 Toka osio
15:15-15:45 ruokatauko
15:45-17:15 Kolmas osio

Neljä ja puolituntinen tangon tehopäivä maksaa sinulle 40 € ja yksittäinen osio 15 €. Opiskelijoille ja työttömille kunkin osion hinta on 10 € (ilmoitus riittää, emme kaipaa todistuksia). Maksun voit suorittaa paikan päällä joko käteisenä, ePassilla, Eazybreakillä tai Smartumin liikuntaseteleillä tai verkkomaksulla.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunneille tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Noudatamme kursseillamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, joten pari saa halutessaan tanssia koko kurssin keskenään.

Joka tapauksessa ilmoittaudu heti varmistaaksesi osallistumisesi sillä vain nopeat syövät!

Stadin ammattiopiston Käpylän toimipisteen (Käpylän ammattikoulun) osoite on Kullervonkatu 11 ja se sijaitsee Käpylän rautatieseisakkeen läheisyydessä.

Parkkitiloja löytyy koulun tontilta  ympäri taloa kolmella puolella riittämiin ja SISÄÄNKÄYNTI SALIIN on Panuntien puoleisesta päädystä ovi F niiku Filpus, heh.

Tervetuloa, toivottavat

-Kari, Merja ja Markku-

 

Syksyn suomalaisen lavalattareiden tehopäivät Käpylässä  (jatkotaso) 

Kurssipäiviä pidetään joko kaksi tai yksi riippuen siitä mikä ensimmäisen osallistumismäärä on.  Lattaripäivän sisältö ja aikataulu on seuraava (muiden tietojen ollessa samoja):

12:00-13:15  rumba 1
13:15-13:30  tauko
13:30-14:45  rumba 2
14:45-15:15  ruokatauko
15:15-16:30  cha cha 1
16:30-16:45  tauko
16:45-18:00  cha cha 2

Yhden tanssin kurssi maksaa sinulle 25 € ja molemmat 45 €. Opiskelijoille ja työttömille kunkin tanssin hinta on 19 € ja molemmat 35 € (ilmoitus riittää, emme kaipaa todistuksia). Maksun voit suorittaa paikan päällä joko käteisenä, ePassilla, Eazybreakillä tai Smartumin liikuntaseteleillä tai verkkomaksulla.