Kari ja Merja Filpus – Tanssinopettajat (STOL) sekä moninkertainen lavatanssin Suomenmestaripari

Perinteinen ja vahva suomalainen tango on tälle raisiolaiselle opettajaparille sydämen asia. Opetuksessaan he keskittyvät erityisesti vienti-seuraamiseen, hyvään perustekniikkaan ja musiikkiin tanssimiseen.

Näiden elementtien hallitseminen mahdollistaa nautinnollisen paritanssikokemuksen - molemmille osapuolille.

Jos olet suomalaisen tangon ystävä, niin tätä tilaisuutta sinun ei kannata ohittaa! Nämä tangotunnit ovat ladattu syvällisellä osaamisella, henkilökohtaisella ohjauksella sekä monipuolisella kokemuksella. Tule mukaan ja totea itsekin!

Menestystä Karilla ja Merjalla on moninkertaisesti myös lattareissa, joten sama koskee myös niissä! Ja samat asiat niissäkin ovat tärkeitä kuin tangossa! Parityöskentely, perustekniikka ja yhteinen nautinto!

 

Suomalainen lavatango  (jatkotaso) su 15. & la 28.10.

Tanssinopettajat Kari ja Merja Filpus saapuvat jälleen Raisiosta pääkaupunkiseudulle ja tällä kertaa opetus on suomalainen lavatango.

Kurssipäivä on suunniteltu musiikkiin tanssimisen sekä erilaisten tanssillisten tulkintamahdollisuuksien ympärille. Päivän aikana hyödynnetään monipuolisesti aiemmin läpikäytyjä asioita.

Suomalainen Lavatango on erityisen tärkeä Karin ja Merjan tanssinopetuksessa. Heidän mielestään suomalainen tango vaatii perustaitojen lisäksi vahvaa tunnetta ja tulkintaa. Nämä mahdollistavat jokaisen yksilöllisen tanssin. Tangon tanssimisessa ei koskaan tulla valmiiksi, kiteyttävät he tätä hienoa tanssilajia.

Mikäli Kari ja Merja ovat Sinulle vielä vieraita, voit käydä tutustumassa heihin osoitteessa www.tanssinohjaus.fi


Molempien päivien setti eli aikataulu (paikka avoin, muutokset mahdollisia:

12:00-13:30 Eka osio
13:30-13:45 tauko
13:45-15:15 Toka osio
15:15-15:45 ruokatauko
15:45-17:15 Kolmas osio

Neljä ja puolituntinen tangon tehopäivä maksaa sinulle 40 € ja yksittäinen osio 15 €. Opiskelijoille ja työttömille kunkin osion hinta on 10 € (ilmoitus riittää, emme kaipaa todistuksia). Maksun voit suorittaa paikan päällä joko käteisenä tai Smartumin liikuntaseteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunneille tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Noudatamme kursseillamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, joten pari saa halutessaan tanssia koko kurssin keskenään.

Joka tapauksessa ilmoittaudu heti varmistaaksesi osallistumisesi sillä vain nopeat syövät!

Tervetuloa, toivottavat

-Kari, Merja ja Markku-