Rake Salo ja Hanna Tuominen, nuo maanmainiot westiopet!

Helsingin tanssikurssit järjestävät syksyn vikat RakeHannat eli Rake Salon ja Hanna Tuomisen westin tehopäivän marraskuun lopussa.

Ajankohta:  27.11. klo 13:00-18:30

Paikka:     Puotilan työväentalo, Rusthollarinkuja 3, Helsinki

Taso:       Westin tehopäivä jatkosta etiäpäin

Tämän opeparin tunneilla ei taatusti ole tylsää. Opettajina he haluavat antaa oppilailleen kunnolliset välineet, luoda omaa tanssia, kuvioita ja musikaalisuutta. Tässä on syy miksi heidän tunneilla keskitytään tekniikkaan. Ja ilman hyvää tekniikkaa tämä pari ei innostu kuviohärveleistä. Paritanssi ja mielekäs parityöskentely on tälle opettajaparille tärkeää, ja tavoitteena onkin, että kurssin jälkeen voit nauttia tanssista kaikkien parien kanssa

Aloitamme jatkosta ja siitä siirrymme nopeahkosti eteenpäin ylemmille tasolle.


13:00-14:30 eka osio
14:30-15:00 tauko kahvilakeittiössä, ilmainen kahvitarjoilu
15:00-16:30 toka osio
16:30-17:00 tauko kahvilakeittiössä, ilmainen kahvitarjoilu
17:00-18:30 kolmas osio

Kurssi maksaa sinulle 40 € (opiskelijoille ja työttömille 30 €) ja maksu suoritetaan paikanpällä joko käteisenä tai Smartumin liikuntaseteleillä. Jos et pääse kaikkiin osioihin voit osallistua myös osaan ja hinta on silloin 15/10 € per osio.

Paritasapainon varmistamiseksi meillä on käytössä sähköposti-ilmoittautuminen osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com. Helsingin tanssikursseilla on paritakuu ja varmistamme paritasapainon tällä ilmoittautumiskäytännöllä. Siksi ilmoittautuinen on kaikille pakollinen.

Noudatamme kursseillamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, mutta toki pari saa halutessaan koko tunnin kaksinkin tanssia.

Osallistumisestasi tulet samaan varmistuksen riippuen paritilanteesta joko heti tai vasta myöhemmin.

Puotilan työväentalolle pääsee yleisillä helposti metrolla ja Puotilan päästä kaupunkiin päin kolmisesataa metriä! Parkkipaikoja taasen löytyy talon pihasta ja tarvittaessa kadun varrelta ja etenkin metropysäköinnistä.

Tervetuloa, toivottavat

-Rake, Hanna ja Markku-