Meilahden liikuntakeskus

Meilahden Liikuntakeskus, Musiikkiliikuntasali, Meilahdentie 2 B, Helsinki

Huom!   Navigaattori saattaa tällä osoitteella neuvoa keskelle pöpelikköä, joten Allergiasairaala vois olla hyvä lähtökohta.

Paikalle löytää liikenneympyrästä Allergiasairaalan ja Paciuksenkadun välistä Hietsuun päin. 2 ja 4 tunnin parkkipaikat löytyvät tien päästä Liikuntakeskuksen vierestä. Parhaat parkkipaikat löytynevät jatkettaessa suoraan eteenpäin kentälle - näissä paikoissa ei ole aikarajoitusta ja siten ei myöskään parkkikiekon unohtamisriskiä.

Merimelojien maja

Osoite: Merimelojat ry, Merikannontie 10, 00260 Helsinki      

Sijaitsee Soutustadionin ja Rajasaaren välissä, vieressä pieni punainen kuppila. Julkiset yhteydet ei kovin hääppöset, joten tsekkaa ite reittioppaasta.

Puistokulma

Puistokulma, Talkootie 4, Hiekkaharju, Vantaa

Puistokulmasta löytyy hyvin parkkipaikkoja joko ihan pihasta tai sitten viereiseltä ostarilta. Yleisillä pääset parhaiten junalla, sillä asema sijaitsee ihan Puistokulman välittömässä läheisyydessä!

Puotilan työväentalo

Puotinkylän-Marjaniemen Työväentalo Oy

Rusthollarinkuja 3, 00910 Helsinki

Puotilan työväentalon pihaan tai talon välittömään läheisyyteen mahtuvat kaikki kurssilaisten autot.

Jos tulet yleisillä eli Metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä sinne on about 400 metrin kävelymatka, suuntana paluu takaisin kaupunkiin.

Stadin ammattiopisto

Stadin ammattiopisto, Savonkatu 4, Pasila

Stadin ammattiopisto sijaitsee lähellä Pasilan asemaa joten julkiset yhteydet ovat hyvät. Parkkipaikkoja löytyy koulun pihalta illalla hyvin - tai sitten viereisen Eläintarhan ala-asteen pihalta. :O)