Pakinkylän (Pakilan) VPK

Pakinkylän VPK:n osoite on Pakilantie 64 ja se se sijaitsee Kehä I:n välittömässä läheisyydessä, Pakilan liittymän kaupunginpuoleisemmalla sisäpuolella.

Asiakaspysäköintiin on käytettävissä puolet pihasta ja tarvittaessa loput autot voi pysäköidä vapaasti Kyläkunnantien vierustaa pitkin.

Puotilan(-Marjaniemen) työväentalo

Puotinkylän-Marjaniemen Työväentalo Oy

Rusthollarinkuja 3, 00910 Helsinki

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin eli etelän suuntaan, koulun ja parkkipaikan välistä. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Stadin ammattiopisto Käpylä

Stadin ammattiopiston Käpylän toimipisteen osoite on Kullervonkatu 11. Käpylän rautatiesemalta on lyhyt kävelymatka kurssipaikalle kaupungin suuntaan.

Sisäänkäynti saliin on Panuntien puoleisen päädyn ovesta F. Ovi on kuvassa siinä kohtaa missä seinän valkoinen alapinnoite puuttuu.

Parkkipaikkoja löytyy koulun pihalta riittämiin, molemmilta sivuilta ja päädystä juuri F-oven edestä.  Pysäköikää koulun tontilla oleville parkkipaikoille, älkää Kullervonkadulle.