10.1. Tutustu west coast swingiin -kurssi, teematunti ja bileet

Helsingin tanssikurssit tarjoaa vuoden ensimmäisenä sunnuntaina kaksi hienoa kurssia ja niiden jälkeen heti westibileet jonne kaikki ovat tervetulleita!

Klo 15:00-16:55 aloittavat Tiina Aalto ja Ola Länsman yhteisen opetustaipaleensa kaksituntisella Tutustu west coast swingiin jossa käydään westin tunnusomaisimmat asiat perusteellisesti läpi. Kokeneimmille tämä on hieno mahdollisuus osallistua siinä toisessa roolissa!

17:00-18:00 seuraa kaikille sopiva teemakurssi jonka aiheena tällä kertaa on connection eli parien välinen yhteys.

Ja kurssien jälkeen tarjolla on tanssittavaa westimusiikkia klo 22 asti, kaikille vapaa pääsy, tervetuloa!

Kaksituntinen tutustumiskurssi maksaa 15 euroa, työttömille ja opiskelijoille 10 €. Teemakurssi maksaa 10 euroa paitsi tutustumiskursilla mukana olleille vitosen.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi TUNNEILLE TULEE ILMOITTAUTUA joko yksin tai parin kanssa ja tällä kertaa osoitteeseen TIINA.AALTO@MESSUKESKUS.COM ja Tiina toimittaa sinulle ohjeet ennakkomaksun suorittamiseksi.

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin suuntaan, koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Helsingin Tanssikurssien muusta tarjonnasta löydät lisätietoa osoitteestawww.helsingintanssikurssit.fi .

Tavataanhan vuoden ekana sunnuntaina Puotilassa!!

- Tiina, Ola ja Markku -