MastiWestit PERUUTETTU!

Sunnuntaina 18.2. Markus ja Tuire Mast aloittavat kevätkauden Puotilan-Marjaniemen työväentalolla.  Osoitehan on Rusthollarinkiuja 3, Helsinki.

West Coast Swingin treenipäivä on tarkoitettu jo hieman lajia harrastaneille tanssijoille. Päivää ei aloiteta alkeista, mutta päivän rakentuu niin että alussa syvennytään enemmän perusteknisiin asioihin harjoitteiden ja kuvioiden kautta. Päivän edetessä haastetaan tanssijoita myös edistyneempien tekniikoiden ja kuvioiden pariin. Pilke silmäkulmassa päivä viedään ryhmän ehdoilla, ja toiveiden mukaan.

Markuksen ja Tuiren tunnit rakentuvat 50/50 periaatteella. Puolet tunnista punnerretaan tekniikkaa hiki otsalla ja puolet pidetään hauskaa musikaalisuuden ja kivojen kuvioiden parissa.He liputtavat hyvin suunniteltujen tuntien puolesta ja haastavat toisiaan selittämään asiat aina entistä paremmin.

Aikataulumme on:

12:00-13:30 Eka osio
13:30-13:45 tauko
13:45-15:15 Toka osio
15:15-15:45 ruokatauko
15:45-17:15 Kolmas osio

Koko setti maksaa sinulle 40 euroa tai 15 € osiolta, opiskelijoille sekä työttömille osion hinta on 10 euroa. Maksun voit hoitaa paikan päällä joko käteisellä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunneille tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin suuntaan kolu etelänpuolelta kiertäen Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tavatan parketilla!

- Markus, Tuire ja Markku -