PERUUTETTU - West Coast Mast Swing

 

SALI EI VALITETTAVASTI OLEKAAN KÄYTETTÄVISSÄ eikä mulle ilmoitettu siitä puhelimitse...

Pyydän anteeksi tapahtunutta.

 

-markku-

 

Sunnuntaina 8.10. Markus ja Tuire Mast jatkavat westisettiänsä tällä kertaa vuoden viimeisen kerran.

Paikkana on Stadin ammattiopisto Käpylässä, Kullervonkatu 11. Face tuntee samassa osoitteessa majailevan myös Käpylän ammattikoulun - tiedä nyt sitten mikä niissä ero on, mutta tuskinpa kahta salia kuitenkaan löytyy...

West Coast Swingin treenipäivä on tarkkoitettu jo hieman lajia harrastaneille tanssijoille. Päivää ei aloiteta alkeista, mutta päivän rakentuu niin että alussa syvennytään enemmän perusteknisiin asioihin harjoitteiden ja kuvioiden kautta. Päivän edetessä haastetaan tanssijoita myös edistyneempien tekniikoiden ja kuvioiden pariin. Pilke silmäkulmassa päivä viedään ryhmän ehdoilla, ja toiveiden mukaan.

Markuksen ja Tuiren tunnit rakentuvat 50/50 periaatteella. Puolet tunnista punnerretaan tekniikkaa hiki otsalla ja puolet pidetään hauskaa musikaalisuuden ja kivojen kuvioiden parissa.He liputtavat hyvin suunniteltujen tuntien puolesta ja haastavat toisiaan selittämään asiat aina entistä paremmin.

Aikataulumme on:

12:00-13:30 Eka osio
13:30-13:45 tauko
13:45-15:15 Toka osio
15:15-15:45 ruokatauko
15:45-17:15 Kolmas osio

Koko setti maksaa sinulle 40 euroa tai 15 € osiolta, opiskelijoille sekä työttömille osion hinta on 10 euroa. Maksun voit hoitaa paikan päällä joko käteisellä tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunneille tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Helsingin Tanssikurssien muusta tarjonnasta löydät lisätietoa osoitteesta www.helsingintanssikurssit.fi.

Tavatan parketilla!

- Markus, Tuire ja Markku -