Los Ocampo Tango - Mónica Romero y Omar Ocampo

Oppi iskee kantapäihin vasta useamman opettajan kautta ja nyt sinulla on mahdollisuus saada lisäravinteita argentiinalaiseen tangoon mestareiden opetuksessa!

Meitä lykästi ja siksi Helsingin tanssikurssit sai mahdollisuuden järjestää lauantaina 19.5. Mónican ja Omarin argentiinalisen tangon tehopäivän Puotilassa!

Lisäinfoa opettajista löydät täältä - http://www.losocampotango.com. 

Aloitamme klo 12:00-13:30 alusta, eli tangon perusteista- tämä sopii kaikille tasoille, myös aloittejille. Perustekniikkahan on kaikille sama. Opettelemme/kertaamme siis tmiten ehdä perusteita oikein. 

Keskimmäisesä osiossaklo 13:45-15:15 keskitymme tangon vaihteleviin suunnanmuutoksilin (girot, pienessä tilassa toimiminen, dynaamisia suunnanmuutoksia eli ajoituksen ja energian variointia. Tällä osiolla tangon perusteet tulisi olla jo valmiiksi hallussa.

Kolmannessa osiossa 15:45-17:15 keskitymme volgadaan ja golgadaan - insinööritermein jaetun akselin yleensä kääntyviin kuvioihin. Tämä osio ei sovellu innokkaalle yrittäjälle, tähän tarvitaan jo tangokokemusta.

Kun olet löytänyt oman tasosi, suosittelemme sinulle oman tasosi lisäksi alempaa kertauksen vuoksi.

Kukin puolitoistatuntinen kurssiosio maksaa 15 € (opiskelijoille ja työttömille 10 €) ja kokonaisuus eli kaikki 40 € (30 €). Maksun voit hoitaa paikanpäällä joko käteisellä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi kaikkien tulee ilmoittautua. Sen voit tehdä joko yksin tai parisi kanssa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com. Pareille varmistuu paikka automaattisesti, sinkkuilmoittautuneille vahvistus parin löydyttyä, mutta vastaanottokuittaus tulee kaikille.

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele takaisin kaupungin suuntaan, koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tervetuloa hulppean tangotapahtumaan olit sitten aloittelija tai konkari!

-markku-