17.9. Wanhaa swingiä avoimessa ja suljetussa otteessa

Helsingin tanssikurssit tarjoilee sunnuntaina 17.9. Puotilan työväentalolla (Rusthollarinkuja 3) Juhani Tahvanaisen ja Tytti Ariman kanssa harvinaista herkkua!

Kurssi sopii alkeisjatko/ jatkotasolle ja tasona lähdemme että , että fuskun ja buggin perusteet ovat hyvin hallussa, koska käytämme samoja kuvioita avoimessa tanssiotteessa. Suljetun otteen swingissä opit samalla Jatsifoksia.

Tämä kokonaisuus maksaa sinulle 20 € ja maksu suoritetaan paikan päällä joko käteisenä tai Smartumin seteleillä. Opiskelijoille ja työttömille hinta on vastaavasti 10 euroa - emme kaipaa todistuksia, ilmoitus alennusoikeudesta riittää.

Kursseilla noudatamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, eli toki pari saa halutessaan kaksinkin tanssia.

Tasaparisuuden takia meillä on käytössä sähköposti-ilmoittautuminen helsingintanssikurssit@gmail.com. Helsingin tanssikursseilla on paritakuu ja varmistamme tasaparisuuden tällä ilmoittautumiskäytännöllä (jolloin myös fb:n ulkopuoliset ovat mukana), siksi ilmoittautuinen on kaikille pakollinen.

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin eli etelän suuntaan. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Helsingin Tanssikurssien muusta tarjonnasta löydät lisätietoa osoitteesta www.helsingintanssikurssit.fi.

Tavataahan Puotilan parketilla!

-Juhani, Tytti ja Markku-

Wanhan swingin porukkaa Malmilla tammikuussa 2015.