3.1. Tangoboleroa ja wanhaa swingiä

Helsingin tanssikurssit aloittaa heti ekalla viikolla Juhani Tahvanaisen ja Tytti Ariman Tangoboleron peruskurssilla 18:00-19:20.   Paikkana tuttu Puotilan-Marjaniemen työväentalo, Rusthollarinkuja 3, Helsinki.

Tangobolero on tanssilavoille loistavasti sopiva yhdistelmä jossa viejä käyttää sekä boleron, että argentiinalaisen ja suomalaisen tangon elementtejä. Tangobolero sopii hyvin hitaiden tangojen ja Rumbabolero-musiikin mukaan tanssittavaksi, mutta myös hidas beat, hidas blues ja monet muutkin hitaat rytmit sopivat tähän tanssiin.

Jatkamme 19:40-21:00 Wanhalla swingillä - tutustumme erilaisiin swingrytmeihin ja miten niitä on ennen tanssittu - sopivat myös fusku- ja rockmusiikkiin. Monet swing- ja jazzswing-rytmit sopivat tanssittavaksi myös jatsifoksin askelin.

Nämä 80 minuutin kurssit maksavat sinulle 10 € kukin ja voit maksaa sen paikanpäällä joko käteisellä, ePassilla tai Smartumin seteleillä. Työttömät ja opiskelijat puoleen hintaan.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Puotilan-Marjaniemen työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin suuntaan etelän puolelta koulu kiertäen. Työväentalo on sitten sen pienen mäen päällä.

Tervetuloa!

- Juhani, Tytti ja Markku -

Wanhan swingin porukkaa Malmilla tammikuussa 2015.