Argentiinalaista tangoa keskiviikkoisin nyt Pakilassa!

Helsingin tanssikurssit tarjoavat syyskaudella Arto Leskisen ja Kirsi Mattssonin argentiinalaisen tangon opetusta puolentoista tunnin kurssina keskiviikkoisin klo 19:30-21:00.

Paikkana on Pakilan ala-aste, Halkosuontie 88 ja saamme taas käyttöömme isomman salin.

Kursseja pidämme aina 20.12. asti - poikkeuksena 29.11. (koulun oma käyttö) ja 6.12. (Suomi 100)!

Tasona alkeisjatko/jatko - mukailemme opetusta tanssijoiden mukaan. Opetusta voidaan myös eriyttää antamalla edistyneemmille lisämausteita.


90 minsan tanssiopetus maksaa sinulle 15 €, opiskelijoille ja työttömille 10 euroa. Maksu suoritetaan paikanpäällä joko käteisenä tai Smartumin seteleillä.

Paritasapainon varmistamiseksi meillä on käytössä sähköposti-ilmoittautuminen osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com ja ilmoittautuminen on jokaiseen osioon kaikille pakollinen - toki voit ilmoittautua kaikkiin samalla kertaa!.

Osallistumisestasi tulet samaan varmistuksen riippuen paritilanteesta joko heti tai vasta myöhemmin.

Noudatamme kursseillamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, mutta toki pari saa halutessaan koko kurssin kaksinkin tanssia.


Tavataanhan Pakilassa argentiinalaisen tangon merkeissä?

-Arto, Kirsi ja Markku-

 

Arto Leskinen ja KIrsi Mattsson

Arto ja Kirsi ovat pitkän linjan tanssinopettajia. Argentiinalaista tangoa he ovat tanssineet ja opettaneet yli 20 vuotta. Heitä ovat opettaneet lähes kaikki arvostetuimmat argentiinalaisen tangon opettajat. Tavoitteenaan heillä on opettaa mahdollisimman luonnollinen ja toimiva tapa musiikin tulkintaan ja yhdessä liikkumiseen.

Osa vuoden ensimmäisen arkkuintensiivin poppoosta, kivaa oli!