Argentiinalaista tangoa keskiviikkoisin Pakilassa!

Helsingin tanssikurssit tarjoavat kevätkaudella Arto Leskisen ja Kirsi Mattssonin argentiinalaisen tangon kahden tunnin kurssina keskiviikkoisin klo 19:00-21:00.

Olemme siirtyneet Pakilasta Pakilaan ja nyt meillä on käytössämme sopivan kokoinen sali sekä keittiöosasto - ei huono.   Pakinkylän VPK:n osoite on Pakilantie 64 ja se sijaitsee Kehä 1:n välittömässä läheisyydessä.

Kevään kurssit aloitamme 10.1.   Tervetuloa hitusen aikaisemmin niin tarjoamme kaffet sun teet!  Kursseja jatkamme huhtikuun loppuun eli viimeinen kurssipäivä on 25.4.

24.1. ei sali valitettavasti ole käytössämme!

Tasona alkeisjatko/jatko - mukailemme opetusta tanssijoiden mukaan. Opetusta voidaan myös eriyttää antamalla edistyneemmille lisämausteita.

Kahden tunnin opetus maksaa sinulle 20 € - opiskelijat ja työttömät puoleen hintaan (emme kaipaa todistuksia, maininta riittää).

Maksu suoritetaan paikanpäällä joko käteisenä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Paritasapainon varmistamiseksi sinun tulee ilmoittautua osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com ja toki voit ilmoittautua kaikkiin samalla kertaa!.

Noudatamme kursseillamme parinvaihtoa, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Eli parit ovat vain nimellispareja paritasapainon varmistamiseksi, mutta toki pari saa halutessaan koko kurssin kaksinkin tanssia.

Alkupuolisko pihasta on käytösämme autojen pysäköintiin ja loput autot voi jättää sivutielle (Kyläkunnantie).

Tavataanhan Pakilassa argentiinalaisen tangon merkeissä?

-Arto, Kirsi ja Markku-

 

Arto Leskinen ja KIrsi Mattsson

Arto ja Kirsi ovat pitkän linjan tanssinopettajia. Argentiinalaista tangoa he ovat tanssineet ja opettaneet yli 20 vuotta. Heitä ovat opettaneet lähes kaikki arvostetuimmat argentiinalaisen tangon opettajat. Tavoitteenaan heillä on opettaa mahdollisimman luonnollinen ja toimiva tapa musiikin tulkintaan ja yhdessä liikkumiseen.

Osa vuoden ensimmäisen arkkuintensiivin poppoosta, kivaa oli!