1.10. Arja Sahlberg, Blues and musicality

[in English below]

Helsingin tanssikurssit järjestää sunnuntaina 1.10. Puotilan työväentalolla kurssikokonaisuuden jossa Arja Sahlberg perusteellisesti selvittää miten bluesia tanssitaan ja tällä kertaa lähdetään musiikin tulkinnasta....

Tuntien aikana käymme läpi joitain Blues-musiikin tyylisuuntia Delta Bluesista kohti tätä päivää. Tutustumme siihen, miten näitä eri tyylejä ja rytmejä voi tanssia ja opimme myös joitain muita tapoja tulkita bluesmusiikkia.

Workshop on suunnattu etenkin tanssijoille, joilla on reilusti muissa tansseissa kokemusta. Tuntien aikana käymme läpi joitain Blues-musiikin tyylisuuntia Delta Bluesista kohti tätä päivää. Tutustumme siihen, miten näitä eri tyylejä ja rytmejä voi tanssia ja opimme myös joitain muita tapoja tulkita bluesmusiikkia.

Tunneista saa enemmän irti, kun tietää mitä tarkoitetaan esimerkiksi pulssilla, bluesin tanssiasennolla ja rennolla parikontaktilla, vaikka näitä kaikkia ei vielä täysin hallitsisikaan.

Kursikokonaisuus maksaa 25 euroa . Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisellä tai Smartumin seteleillä. Opiskelijoille ja työttömille hinta on 15 euroa. Todistuksia emme kaipaa, riittää kun kerrot.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin eli etelän suuntaan, koulun ja parkkipaikan välistä. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Helsingin Tanssikurssien muusta tarjonnasta löydät lisätietoa osoitteesta www.helsingintanssikurssit.fi .

Tervetuloa!

- Arja ja Markku -


[some in Englis]

Blues musicality

During the workshop we will go through some of the different styles of Blues music starting from Delta Blues and going through time. We will touch upon how to dance to those very different styles and grooves and learn some other ways to interpret the music while blues dancing.

Some previous Blues dance experience is recommended to get more out of the workshop (i.e. knowing what is meant by pulse and blues dance posture and relaxed partnered connection, even if you don't quite master them yet).

The four hour event cost you 25 €, for students and unemloyed 15.

To keep pair balance you must registrate to helsingintansikursst@gmail.com