Kimmo Luukkonen, tanssinopetuksen monitoimimies

Kimmo Luukkonen on espoolainen todellinen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta latolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää. Kimmon tunnilla saat mainiot oppimisen eväät.

 

Kimmon sunnuntaikurssit ovat aina parillisina viikkoina Puotilan työväentalolla klo 15:00-16:30 ja 16:45-18:15.

 

Puotilan-Marjaniemen työväentalon osoite on Rusthollarinkuja 3, Helsinki.

 

25.2.   Valssia ja foksivalssia Puotilassa + levytanssit

Kaipaatko laatua ja vaihtelua valssiisi?

Helsingin tanssikurssit tarjoaa sunnuntaina 25.2. klo 15:00-18.15 valssin ja foksivalssin teemapäivän Puotilan työväentalossa. Opetusten päättyessä samassa salissa alkavat ilmaiset ja kaikille avoimet Helsingin lavatanssien tanssit - LINKKI TÄHÄN.

Valssien teemapäivänä harjoittelemme tavanomaisen valssin perustekniikkaa sekä monen kauan tanssineen lavakonkarin suosimaa foksivalssia. Foksivalssissa musiikki on valssia, mutta askelikot ovat peräisin hitaasta lavafoksista. 

Opetuksen taso on alkeisjatko-jatko eli oletamme, että osaat jo valssia. Foksivalssissa on suureksi eduksi, mikäli osaat jo tanssia hidasta lavafoksia.

Päivän ensimmäinen oppitunti on kello 15.00–16.30 ja toinen kello 16.45–18.15. 
Ensimmäisellä tunnilla teemme tavallisesta valssista entistä parempaa. Miten tuottaa juuri valssille tyypillinen liike, luoda voimaa ja liikettä? 
Toisella tunnilla teemamme on foksivalssi. Monet lavojen konkarit tanssivat foksivalssia valssimusiikin soidessa. Mukavan vaihtelun lisäksi tämän tanssilajin yksi etu on, että se on tavanomaista valssia leppoisampaa. Jos nopeusmittari näyttää valssissa satasta, niin foksivalssissa mennään vain viittäkymppiä.

Kurssia ohjaa kokenut superkonkarimme Kimmo Luukkonen. Hänen tunnillaan opit! 

Opetus maksaa 15 euroa osiolta. Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisellä tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com .

Opetuksen jälkeen noin klo 18.20 samassa salissa alkavat Helsingin lavatanssien vapaaehtoisvoimin järjestämät avoimet tanssit. Tarjolla on tanssittavaa musiikkia klo 22 asti, kaikille vapaa pääsy, tervetuloa!

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin eli etelän suuntaan, koulun ja parkkipaikan välistä. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tervetuloa!

- Kimmo ja Markku -

Iloista cha cha -populaa Kimmon kauden avauksessa.