Kimmo Luukkonen, tanssinopetuksen monitoimimies

Kimmo Luukkonen on espoolainen todellinen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta latolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää. Kimmon tunnilla saat mainiot oppimisen eväät.

Kimmon sunnuntaikurssit ovat aina parillisina viikkoina Puotilan työväentalolla klo 13:00-14:20 ja 14:30-15:50 - poikkeuksena ensimmäijnen kerta 12.8. jolloin tunnit kolme tuntia myöhemmin!

 

Puotilan-Marjaniemen työväentalon osoite on Rusthollarinkuja 3, Helsinki.

 

12.8.   Kauden avajaiset - Kimmon rumba-boleron jatkokurssit Puotilassa poikkeukselliseen aikaan

Helsingin tanssikurssit tarjoaa parilisten viikkojen sunnuntaina Kimmo Luukkosen teemakursseja tutussa Puotilan työväentalossa.

Päivä alkaa klo 16.00-17.20 tunnilla, jolla käydään läpi rumba-boleron perustekniikkaa. Opetus on optimoitu seuratanssijalle, joka haluaa parantaa tai voimistaa boleron tekniikkaa. Pohdimme askellusta, vartalonkäyttöä ja tasapainoa. Taso on jatko.

Toisella oppitunnilla klo 17.30-18.50 keskitymme rajatun tilan kuvioihin. Haemme käyttökelpoisia ja mielenkiintoisia seuratanssikuvioita, joita voi tanssia silloinkin, kun tila ei salli suurta ja mahtavaa liikettä. Jatkotaso.

Kurssia ohjaa boleroa erittäin monipuolisesti harjoitellut konkarimme Kimmo Luukkonen. Hän opettaa hyvin selkeästi, osaavasti ja iloisesti.

Opetus maksaa 15 euroa kummaltakin osiolta. Opiskelijoille ja työttömille hinta on 10 euroa. Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisellä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com.

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele takaisin kaupungin suuntaan, koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tervetuloa!

- Kimmo ja Markku -

Iloista cha cha -populaa Kimmon kauden avauksessa.