Wanhaa tangoa ja tangovalssia á la Jussi ja Tytti

Yhteistyössä Wanha Maestron kanssa Helsingin tanssikurssit (www.helsingintanssikurssit.fi) järjestävät lauantaina 10.10. Wanhan tangon ja tangovalssin jatkotason kurssit Helsingin Käpylässä.
 
Opettajaparina ovat Juhani Tahvanainen ja Tytti Arima.
 
12:00 - 13:50 Wanha Tango
14:10 - 16:00 Tangovalssi
 
Väliajalla tarjoamme kaffet sun teet ja pientä purtavaa. Käytössäsi on myös jääkaappi ja mikroaaltouuni omiin tarpeisiisi.
 
Koronan vuoksi otamme tunnille vain rajatun määrän tanssijoita, jotta voimme pitää parien välisen etäisyyden riittävänä mutta onneksi meillä on ruhtinaallinen lähes 400 neliön sali käytössämme.
 
Tunneilla ei ole parinvaihtoa. Mikäli sinulla ei ole omaa paria, niin voit ilmoittautua tunneille joko viejänä tai seuraajana.
 
Ilmoittautumiset ja hinnat:

Yksi tanssilaji 20 €, molemmat tanssit 30 €.
 
Lisäksi tulee meidän toisella kerralla maksaa yhdistyksen jäsenmaksu joka loppuvuodeksi on 10 euroa. Kurssin voi käteisen lisäksi maksaa Smartumin liikuntaseteileillä ja mobiilimaksulla, Eazybreakilla, ePassilla tai Edenredillä.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com ja saat sieltä vastaanottokuittauksen ja sinkuille listoillelaiton myöhempää vakiparitusta varten.
 
Stadin ammattiopisto / Käpylän ammattikoulu sijaitsee Helsingissä osoitteessa Kullervonkatu 11. Koulun tontilla ympäri koulua on pysäköintitilaa kaikille autolle; tienvarteen ei kannata rajoitteiden takia pysäköidä.