Kimmo Luukkonen, tanssinopetuksen monitoimimies

Kimmo Luukkonen on espoolainen todellinen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta latolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää. Kimmon tunnilla saat mainiot oppimisen eväät.

Kimmon sunnuntaikurssit ovat aina parillisina viikkoina Puotilan työväentalolla klo 13:00-14:20 ja 14:30-15:50

 

Puotilan-Marjaniemen työväentalon osoite on Rusthollarinkuja 3, Helsinki.

 

2.12.   Kimmon jatkotason teematunnit Puotilassa - fuskun jatkokurssit

Laatua fuskuun

Helsingin tanssikurssit tarjoaa sunnuntaina 2.12. klo 13:00-15:50 fuskun jatkotason teemailtapäivän Puotilan työväentalossa. Tällä kertaa keskitymme vientiin, seuraamiseen ja musiikintulkintaan.

Päivä alkaa klo 13.00-14.20 tunnilla, jolla harjoittelemme fuskun vientiä ja seuraamista. Teemme paljon harjoitteita ja harjoituksia, kuviot ovat yksinkertaisia. Taso on jatko.

Toisella oppitunnilla klo 14.30 - 15.50 keskitymme musiikintulkintaan. Jatkotaso.

Kurssia ohjaa superkonkarimme Kimmo Luukkonen. Hän opettaa selkeästi, osaavasti ja iloisesti.

Opetus maksaa 15 euroa kummaltakin osiolta. Opiskelijoille ja työttömille hinta on 10 euroa. Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisellä, ePassilla, EasyBreakillä tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com.

Jatkotason opetuksen jälkeen samassa tilassa on tarjolla tangon alkeistason ja fuskun alkeisjatkotason oppitunnit.

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet julkisilla eli metrolla, niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele takaisin kaupungin suuntaan, koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tervetuloa!

- Kimmo ja Markku -

Iloista cha cha -populaa Kimmon kauden avauksessa.