Kimmo Luukkonen, tanssinopetuksen monitoimimies

Kimmo Luukkonen on espoolainen todellinen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta latolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää. Kimmon tunnilla saat mainiot oppimisen eväät.

Kimmon sunnuntaikurssit ovat aina parillisina viikkoina Puotilan työväentalolla klo 15:00-16:30 ja 16:45-18:15.

 

Puotilan-Marjaniemen työväentalon osoite on Rusthollarinkuja 3, Helsinki.

 

8.4.   Vaihtelua foksiin -teemapäivä + levytanssit

Helsingin tanssikurssit tarjoaa sunnuntaina 8.4. klo 15:00 - 18.15 foksin variaatioihin keskittyvän teemapäivän Puotilan työväentalossa. Opetusten päättyessä samassa Puotilan työväentalon salissa alkavat ilmaiset ja kaikille avoimet Helsingin lavatanssien tanssit - www.facebook.com/events/2088172844779012.

Foksin teemapäivänä työstämme ehkä Suomen tanssituinta tanssilajia eli vaihtoaskelfoksia. Harjoittelemme, millä keinoin perustanssiin saa rytmillistä ja tyylillistä vaihtelua. Miten muuntaa vakaa perustanssi elävämmäksi? Miten tanssin saa heijastamaan musiikkia, kun musiikki on levotonta tai siinä on voimakkaita lattarivaikutteita? Luvassa on runsaasti perusrytmityksestä poikkeavia kuvioita ja eloisaa vartalonkäyttöä.

Opetuksen taso on alkeisjatko-jatko eli oletamme, että osaat jo foksia sujuvasti. Päivän ensimmäinen oppitunti on kello 15.00–16.30 ja toinen kello 16.45–18.15.

Kurssia ohjaa kokenut konkari-ihmeemme Kimmo Luukkonen. Hänen tunnillaan opit!

Opetus maksaa 15 euroa osiolta. Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisellä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com .

Opetuksen jälkeen noin klo 18.20 samassa salissa alkavat Helsingin lavatanssien vapaaehtoisvoimin järjestämät avoimet tanssit. Tarjolla on tanssittavaa musiikkia klo 22 asti, kaikille vapaa pääsy, tervetuloa!

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele takaisin kaupungin suuntaan, koulu etelän puolellta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tervetuloa!

- Kimmo ja Markku -

 

Iloista cha cha -populaa Kimmon kauden avauksessa.