Kimmo Luukkonen, tanssinopetuksen monitoimimies

Kimmo Luukkonen on espoolainen todellinen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta latolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää. Kimmon tunnilla saat mainiot oppimisen eväät.

Kimmon sunnuntaikurssit ovat aina parillisina viikkoina Puotilan työväentalolla klo 13:00-14:20 ja 14:30-15:50

 

Puotilan-Marjaniemen työväentalon osoite on Rusthollarinkuja 3, Helsinki.

 

21.10.   Kimmon jatkotason teematunnit Puotilassa - foksi

Enemmän luonnetta foksiin -teemapäivä

Helsingin tanssikurssit tarjoaa sunnuntaina 21.10. klo 13:00-15:50 foksin jatkotason teemailtapäivän Puotilan työväentalossa. Tähtäimessä on saada alkeiskurssiltakin tuttuun vaihtoaskelfoksiin lisää ilmettä ja kuvioita. Musiikki on reipasta, hitaan foksin jätämme toiseen kertaan.

Päivä alkaa klo 13.00-14.20 tunnilla, jolla kertaamme ja tehostamme foksin perustekniikkaa ja haemme variaatioita tuttuihin kuvioihin. Taso on jatko.

Toisella oppitunnilla klo 14.30 - 15.50 jatkamme siitä, mihin ekalla tunnilla jäimme. Luvassa lisää kuvioita ja vaihtelua. Jatkotaso.

Kurssia ohjaa superkonkarimme Kimmo Luukkonen. Hän opettaa selkeästi, osaavasti ja iloisesti.

Opetus maksaa 15 euroa kummaltakin osiolta. Opiskelijoille ja työttömille hinta on 10 euroa. Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisellä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com.

Jatkotason opetuksen jälkeen samassa tilassa on tarjolla fuskun alkeistason ja foksin alkeisjatkotason oppitunnit. 

Klo 19 Puotilan työväentalossa alkavat Helsingin lavatanssien kaikille avoimet tanssit – LINKKI TÄHÄN 

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet julkisilla eli metrolla, niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele takaisin kaupungin suuntaan, koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tervetuloa!

- Kimmo ja Markku -

Iloista cha cha -populaa Kimmon kauden avauksessa.