Kimmo Luukkonen, tanssinopetuksen monitoimimies

Kimmo Luukkonen on espoolainen todellinen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta latolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää. Kimmon tunnilla saat mainiot oppimisen eväät.

Kimmon sunnuntaikurssit ovat aina parillisina viikkoina Puotilan työväentalolla klo 15:00-16:30 ja 16:45-18:15.

 

Puotilan-Marjaniemen työväentalon osoite on Rusthollarinkuja 3, Helsinki.

 

17.6.   Kävelevien tanssien tanssiasento ja hitaan valssin tekniikkaa + levytanssit

Helsingin tanssikurssit tarjoaa sunnuntaina 17.6. klo 15:00-18:15 suljetun otteen tanssien laatua parantavan iltapäivän tutussa Puotilan työväentalossa. Teemoina ovat kävelevien tanssien eli kansanomaisesti sylitanssien tanssiasento ja hitaan valssin perustekniikka.

Opetusten päättyessä samassa Puotilan työväentalon salissa alkavat ilmaiset ja kaikille avoimet Helsingin lavatanssien tanssit - https://www.facebook.com/events/2141042426117777.

Päivä alkaa klo 15.00 – 16.30 tunnilla, jolla käydään läpi kävelevien tanssien tanssiasentoa. Pohdimme, miten asennosta saadaan luonteva ja toimiva. Tasona on alkeisjatko – jatko, tämä sopii monelle tasolle. Lajeina käytämme perusseuratansseja: foksia, hidasta foksia, tangoa, valsseja.

Toisella oppitunnilla klo 16.45 – 18.15 keskitymme hitaan valssin perustekniikkaan. Tyylinä on perinteinen, alkeistakin tuttu vaihtoaskelvalssi. Käymme läpi hitaan valssin keskeiset perustekniikat. Tasona on alkeisjatko – jatko. Kuviot ovat yksinkertaisia, tarjolla hikeä ja työtä ja onnistumisen kokemuksia.

Kurssia ohjaa kokenut moniosaajamme Kimmo Luukkonen.

Opetus maksaa 15 euroa kultakin osiolta. Opiskelijoille ja työttömille hinta on 10 euroa. Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisellä, ePassilla tai Smartumin seteleillä.

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com.

Opetuksen jälkeen noin klo 18.20 samassa salissa alkavat Helsingin lavatanssien vapaaehtoisvoimin järjestämät avoimet tanssit. Tarjolla on tanssittavaa musiikkia klo 22 asti, kaikille vapaa pääsy, tervetuloa!

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä työväentalolle on 400 metrin kävelymatka. Kävele takaisin kaupungin suuntaan, koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo pikkuisen mäen päällä.

Tervetuloa!

- Kimmo ja Markku -

Iloista cha cha -populaa Kimmon kauden avauksessa.