Kimmo Luukkonen, tanssinopetuksen monitoimimies

Kimmo Luukkonen on espoolainen todellinen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta latolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää. Kimmon tunnilla saat mainiot oppimisen eväät.

 

Kimmon sunnuntaikurssit ovat aina parillisina viikkoina Puotilan työväentalolla klo 15:00-16:30 ja 16:45-18:15.

 

Puotilan-Marjaniemen työväentalon osoite on Rusthollarinkuja 3, Helsinki.

 

Syksyn ohjelmamme:

 

 

03.12. Cha-cha, salsanomaiset kuviot ja rytmin ja jalkatekniikan variaatiot

17.12. Linjat, taivutukset, pikkujouluhöpsötykset

              

3.12. Salsamaista cha chata ja rytimin variaatioita teemapäivä + levytanssit

Sunnuntaina 3.12. klo 15:00-18.15 Helsingin tanssikurssit tarjoaa cha chan teemapäivän tutussa Puotilan työväentalossa. Tunneilla harjoittelemme salsamaisia kuvioita ja rytmin ja jalkatekniikan variaatioita.

Opetusten päättyessä samassa Puotilan työväentalon salissa alkavat ilmaiset ja kaikille avoimet Helsingin lavatanssien tanssit – LINKKI TÄHÄN .

Päivä koostuu kahdesta puolentoista tunnin oppitunnista, joiden tasona on jatko. Päivän ensimmäisen treeniosio on kello 15.00-16.30 ja toinen klo 16.45-18.15.

Opetus maksaa 15 euroa osiolta. Maksun voit maksaa paikan päällä joko käteisellä tai Smartumin seteleillä.

Ensimmäisellä tunnilla klo 15 haemme cha chahan lisää sävyjä treenaamalla salsanomaisia kuvioita. Toisella tunnilla klo 16.45 teemana ovat rytmin ja jalkatekniikan variaatiot.

Tunteja ohjaa konkariohjaajamme Kimmo Luukkonen. Kimmon on harjoitellut erittäin laajasti cha chan eri tyylejä ja hän osaa opettaa tätäkin aihetta poikkeuksellisen selkeästi. Ja Kimmon tunnilla on hauskaa!

Vaalimme paritasapainoa ja siksi tunteihin tulee ilmoittautua joko yksin tai parin kanssa osoitteeseen helsingintanssikurssit@gmail.com!

Opetuksen jälkeen noin klo 18.20 samassa salissa alkavat Helsingin lavatanssien vapaaehtoisvoimin järjestämät avoimet tanssit. Tarjolla on tanssittavaa musiikkia klo 22 asti, kaikille vapaa pääsy, tervetuloa!

Puotilan työväentalon pihaan mahtuvat kaikki kurssilaisten autot. Jos taas tulet yleisillä eli metrolla niin Puotilan metroasemalta Puotilan päästä sinne on 400 metrin kävelymatka. Kävele tällöin takaisin kaupungin eli suuntaan, koulu etelän puolelta kiertäen. Puotilan työväentalo on se vanha puutalo kävelytien kyljessä pikkuisen mäen päällä.

Tervetuloa sunnuntaina Puotilaan!

- Kimmo ja Markku -

Iloista cha cha -populaa Kimmon kauden avauksessa.